ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Δόξα 2016 - Λέοντες Θεσ/νίκης 2-0 : έστω και δύσκολα έκανε το 3/3 !

 Δύσκολη νίκη για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Δόξας 2016 απέναντι στην ομάδα των Λεόντων με το τελικό 2-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής Γυναικών.

Έτσι η δραμινή ομάδα έκανε το 3/3 και μάλιστα χωρίς να δεχθεί ακόμα γκολ (21-0 τέρματα) και βρίσκεται πλέον στην κορυφή ...ισόβαθμη με τον Άρη Θεσ/νίκης !

Σε μια σημαντική στιγμή για την δραμινή ομάδα καθώς ήταν ο πρώτος αγώνας των κοριτσιών με έδρα το ιστορικό γήπεδο της Δόξας Δράμας!

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο με σαφή υπεροχή και αρκετές ευκαιρίες για γκολ κυρίως απο τις Μπαμπαλή, Μπαντή και Τζιντζογλου ήρθε το γκολ στο 65' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ της Πουλιουδη και κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι της Μπαντή η Ηλιάδη με προβολή από κοντά έκανε το 1-0.

Η δραμινή ομάδα δεν σταμάτησε να προσπαθεί για το δεύτερο τέρμα που θα κλείδωνε τη νίκη και αυτό ήρθε στο 83' όταν μετά από σέντρα της Μπαμπαλή από δεξιά η Πουλιουδη μέσα απο τη μικρη περιοχή έγραψε το τελικό 2-0.

Να σημειωθει ότι τον αγώνα παρακολούθησε και ο προπονητής της εθνικής ομάδας γυναικών κ. Αλέξανδρος Κατηκαριδης ο οποίος είχε συζήτηση για το γυναικείο ποδόσφαιρο του νομού μας με τους υπεύθυνους της δραμινής ομάδας τόσο πριν όσο και μετά τη λήξη του αγωνα.

H συνθεση της δραμινής ομάδας : Ασπρούδη Αργυρή, Μάκρα Ιφιγένεια, Ζήση Παρασκευή, Ηλιάδη Σοφία. Κελεμπέκη Κατερίνα, Πουλιούδη Ελπίδα, Μπαντή Βασιλική, Χατζηιωάννου Ασημίνα, Τζιντζόγλου Ελένη (90' Λύρατζη Μαρία), Μαπαμπή Ελένη, Μπιλόρογλου Στέλλα (62 Χιντζίδου Νικολέτα)

* Παρακάτω δείτε στιγμιότυπα της αναμέτρησης (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) ....


Νίκη Ευκαρπίας : αγωνίζεται στα μπαράζ...και παραιτείται απο το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής!

 Την πρόθεση της να αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής της Γ΄Εθνικής (με τον Αστέρα Πετρίτη να είναι ο ''τυχερός'')  ανακοίνωσε ...