ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

ΝΠΣ Βόλος - Δόξα 2016 1-3 : απολαμβάνει την ''μοναξιά'' της κορυφής (4/4) ...παρά την μέτρια εμφάνιση!

 Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση η Δόξα 2016 κατάφερε να πάρει ακόμη μια νίκη αυτή τη φορά εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. με σκορ 1-3.

Βόλος - Δόξα 2016  1-3 (photo : Ηλίας Σχορτσιανίτης)

Έτσι οι Δραμινές συνεχίζουν με το απόλυτο (4/4) και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας!

Το πρώτο γκολ σημειώθηκε λίγο μετά τη συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα όταν η Μπαμπαλή εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του Βόλου και από κοντά με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Δέκα λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ της Μπαμπαλή και σύγχυση στην μικρή περιοχή σημειώθηκε το 0-2 δείχνοντας ότι η δραμινή ομάδα κλειδώνει τη νίκη από πολύ νωρίς. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο δυναμική.

Αφού χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες από τις Μπαμπαλή, Πουλιουδη , Μπαντή και Τζιντζογλου και αφού χρειάστηκε η Ασπρουδη να κρατήσει το μηδέν σε σουτ της Πλατανιά ήρθε η μείωση του σκορ όταν η Πλατανιά εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της άμυνας και από κοντά με πλασέ έγραψε το 1-2 στο τελευταίο λεπτό του Α' ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Δόξα 2016 να έχει μια σχετική υπέροχη χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει άμεσα την εστία του Βόλου που πίεσε ψηλά και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση.

Το τελευταίο τέταρτο του αγώνα πρόσφερε πολλές συγκινήσεις στους φιλάθλους των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Αρχικά η Μπαντή μετά από προσωπική προσπάθεια αφού πέρασε τρεις αντιπάλους δεν μπόρεσε να σημειώσει το τρίτο τέρμα για την δραμινή ομάδα καθώς νικήθηκε από την αντίπαλο τερματοφύλακα ενώ πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Βόλος έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως το πλασέ της παίκτριας του Βόλου απέκρουσε με ωραία προσπάθεια η Ασπρουδη.

Τελικά το 1-3 σημειώθηκε στο 86' από τη Τζιντζόγλου με σουτ έξω από την περιοχή ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα η Χιντζιδου με σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Βόλου ενώ λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα η δραμινή ομάδα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στην Μπαμπαλή το οποίο δεν καταλογίστηκε από την διαιτητή του αγώνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η δραμινή ομάδα ευχαρίστησε την ομάδα του Βόλου για την άψογη φιλοξενία καθώς και τους φίλους της ομάδας που ακολούθησαν την Δόξα 2016 μέχρι τον Βόλο !

Δόξα 2016 (Τσιμπλιδης Νίκος) :
Ασπρούδη Αργυρή, Μάκρα Ιφιγένεια, Ζήση Παρασκευή (86' Τσιόκα Αναστασία), Ηλιάδη Σοφία, Κελεμπέκη Κατερίνα, Πουλιούδη Ελπίδα, Μπαντή Βασιλική, Χατζηιωάννου Ασημίνα, Τζιντζόγλου Ελένη (86' Λύρατζη Μαρία) Μπαμπαλή Ελένη, Μπιλόρογλου Στέλλα (55' Χιντζιδου Νικολέτα)

Νίκη Ευκαρπίας : αγωνίζεται στα μπαράζ...και παραιτείται απο το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής!

 Την πρόθεση της να αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής της Γ΄Εθνικής (με τον Αστέρα Πετρίτη να είναι ο ''τυχερός'')  ανακοίνωσε ...