ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Μεγ.Αλέξ. Γραμμένης - Δόξα Αντ. Καστρινός 0-5 : ασταμάτητοι οι ''Μαυραετοί'' ...''στρογγυλοκάθησαν'' στην κορυφή ! (vid)

 Η Δόξα Αντώνης Καστρινός ήταν η νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον Μεγα Αλέξ. Γραμμένς με σκορ 0-5 , στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι οι ''Μαυραετοί'' απολαμβάνουν την ''μοναξιά της κορυφής'' με το απόλυτο (6/6) αφήνοντας τρείς βαθμούς πίσω τους ''ερυθρόλευκους'' ....

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα απο την αρχή της αναμέτρησης και βρέθηκαν με σκορ 0-2 στο 20λεπτό χάρη σε τέρματα των Παρασκεύα και Κυριακίδη το οποίο και ήταν και σκορ ημιχρόνου!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν ωστόσο η ανωτερότητα των ''Μαυραετών'' ήταν καθολική οι οποίοι πετυχαίνοντας ακόμα τρία γκολ μέσα σε διάστημα είκοσι λεπτών (53΄- 73΄) σκόραραν ακόμα τρείς φορές , μετατρέποντας το ντέρμπι ....σε τυπική διαδικασία !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία καθώς και τα στιγμιότυπα (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.




Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...