ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Άρης Φωτολίβους - Δόξα Βώλακα 0-2 : ξεπέρασαν το εμπόδιο των ''καναρινιών'' και συνέχισαν την προσπάθεια υπεράσπισης των σκήπτρων οι ''Μαυραετοί'' !

 Με εκτός έδρας νίκη στο ουδέτερο γήπεδο του Μεγαλοκάμπου (στο Φωτολίβος έγινε επανασπορά)  συνέχισε την προσπάθεια της υπεράσπισης του τίτλου της ...η Δόξα Βώλακα που ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού Άρη Φωτολίβους με σκορ 0-2 !

Φωτολίβος - Βώλακας 0-2 (photos : Ιωάννα Σκόρτα / Γιώργος Μίρκου)

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση χωρίς να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία ...με τους ''Μαυραετούς'' να ανεβάζουν ρυθμό με την πάροδο του χρόνου και στο ημίωρο ο Σταμπουλής με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1) το οποίο έμεινε μέχρι την ανάπαυλα...

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ενώ στο 64΄ο Μουζενίτοβ διπλασίασε τα τέρματα (0-2) διαμορφώνοντας το τελικό σκορ ....με τα ''καναρίνια'' να πιέζουν στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα για να ξαναμπουν στο παιχνίδι...


Αρης Φωτολίβους  (Γιάννης Ιωαννίδης ''Τζιτζι'' ):

Δικταπανίδης , Χατζηπουργάνης, Στοϊμενίδης, Χαρέμι (71’ Αλκίδης), Δεληγιώρογλου, Μουλαδάκης (86’ Στυλιανίδης), Κοντογιάννης(67’ Ιορδανίδης), Γεωργιάδης Δ. , Ιωαννίδης, Γεωργιάδης Ν. , Κανταρτζής.


Δόξα Βώλακα (Μπάμπης Καζεπίδης):

Τουλκέρης, Χαλκίδης, Καρπιτσάρης(68’ Δερμεντζής), Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης, Τολμαϊδης, Σέγκος (66’ Σκληρός), Τσαμπάζης(ημιχ.  Βασιλειάδης Μ.), Σταμπουλής Η. , Στάικος Ν. , Μουζενίτοβ (77’ Σταμπουλής Δ.).