ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Mέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου - Άρης Μικροχωρίου 1-2 : ιστορικό πρώτο εκτός έδρας τρίποντο στα ''μεγάλα σαλόνια'' για τους ''κιτρινόμαυρους'' !

Ιστορικό πρώτο εκτός έδρας τρίποντο στην μεγάλη κατηγορία για τον Άρη Μικροχωρίου που επικράτησε με σκορ 1-2 μέσα στον Ξηροπόταμο επί του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου , στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν πλέον τους επτά (7) βαθμούς και θα υποδέχθουν  το ερχόμενο Σάββατο στο γειτονικό ντέρμπι την Α.Ε. Καλαμπακίου με ανεβασμένη ψυχολογία!

Απο την άλλη πλευρά τώρα...οι γηπεδούχοι παρέμειναν μετά απο πέντε αγωνιστικές χωρίς βαθμό και σίγουρα θα πρέπει να βγάλουν άμεσα αντίδραση .....τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους...

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα...οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και μέχρι το 20λεπτο είχαν την υπεροχή των κινήσεων..

Απο εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και απείλησαν σε δύο καλές στιγμές με τον Δαφνάκη ενώ στο 45΄ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Μιχάλη Κωσταντινίδη που είχε περάσει λίγα λεπτά πριν στον αγωνιστικό χώρο...

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να έχουν το ρυθμό του αγώνα και στο 64΄το έργο τους έγινε ευκολότερο όταν ο Δαφνάκης ανατράπηκε απο τον εξερχόμενο Ζιάκα ο οποίος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα!

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Δαφνάκης ο οποίος την μετέτρεψε σε γκολ...(0-2) !

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν λίγα λεπτά αργότερα (80΄) με τον Πάνο να μετατρέπει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Καλαϊδόπουλος (1-2) ενώ ο Ξηροποταμος λίγο έλειψε να ισοφαρισει πριν την λήξη όταν ο Πάνος σουταρε και ο Τότκας κράτησε το πολύτιμο τρίποντο !

Παρακατω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) : 



Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου : με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών των ''κυανόλευκων''!

 Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο το 8ο ετήσιο τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμ...