ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Άρης Μικροχωρίου : εξαιρετικά άτυχοι οι κιτρινόμαυροι....είδαν δύο παίκτες μέσα σε λίγες ημέρες να οδεύουν στο χειρουργείο!

 Πραγματικά ''σπάει'' κοντέρ η ατυχία στον Άρη Μικροχωρίου ...με τους ''κιτρινόμαυρους'' να βλέπουν δύο ποδοσφαιριστές τους μέσα σε 20 μέρες να οδεύουν προς το χειρουργείο με σοβαρούς τραυματισμούς !

Έτσι μετά τον Χρήστο Τυπάδη  και ο Τάσος Αλεξιάδης τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα του Σαββάτου με το Καλαμπάκι και το πρωϊ της Πέμπτης επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα...

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των ''κιτρινόμαυρων'':

Ενός κακού μύρια έπονται, λένε.

Δυστυχώς στο παιχνίδι με τον Άρη Καλαμώνα στις 30 Σεπτεμβρίου, ο ποδοσφαιριστής μας Τυπάδης Χρήστος χτύπησε σε μια φάση του παιχνιδιού, τραυματισμός που αποδείχτηκε σοβαρός. 

Τα κακώς κείμενα επιβεβαιώθηκαν, με τον άτυχο νεαρό ποδοσφαιριστή να παθαίνει ρήξη πρόσθιου χιαστού. 
Η οικογένεια του Άρη Μικροχωρίου θα είναι παρών δίπλα του σε ότι χρειαστεί. Περαστικά Χρηστάρα, σε περιμένουμε πίσω δυνατότερο.


Τα κακά νέα επιβεβαιώθηκαν και για την σημαία της ομάδας μας, Αλεξιάδη Αναστάσιο (Σούλη). Όπως είχαμε πει και στη προηγούμενη δυσάρεστη είδηση ενός κακού μύρια έπονται.

Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μας, στο παιχνίδι με το Καλαμπάκι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.
Η κατάσταση μετά τη μαγνητική είναι ξεκάθαρη, ρήξη έξω μηνίσκου, ρήξη πρόσθιου χιαστού κ.α. ευρήματα.

Όπως και στον Χρήστο Τυπάδη, έτσι και στον Σούλη η ομάδα θα είναι δίπλα του σε ότι χρειαστεί για να επιστρέψει υγιής στη καθημερινότητα.

 Ήδη ο Χρήστος θα μπει τη Τρίτη για το χειρουργείο που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη από εξειδικευμένο ιατρό με νέα μέθοδο, για το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

Μέσα σε 21 μέρες η ομάδα μας είδε την ατυχία να της χτυπάει τη πόρτα δυο φορές, ευχόμαστε να είναι οι τελευταίοι σοβαροί τραυματισμοί όχι μόνο για τη δική μας ομάδα αλλά για όλο το πρωτάθλημα. 

Η ''Ο'' εύχεται στον Χρήστο και τον Τάσο γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα !

Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...