ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

ΠΑΟΚ - Δράμα '86 29-29 : παλληκαρίσιος βαθμός για τους Δραμινούς !

 Ντέρμπι έγινε στο «Σπίτι του Χάντμπολ» με ΠΑΟΚ και Bianco Monte Δράμα να μοιράζονται από έναν βαθμό μετά το ισόπαλο 29-29 στη 2η αγωνιστική της Handball Premier.

Για τον «Δικέφαλο» του Βορρά ήταν η δεύτερη συνεχόμενη απώλεια και μάλιστα εντός έδρας, αφού είχε προηγηθεί η ήττα από τον Δούκα.

Ο ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον Μποτσκάρεφ (10 γκολ) είχε το προβάδισμα περισσότερες φορές μέσα στον αγώνα και μάλιστα με +4 (8-4 στο 16’) και +3 (25-22 στο 50’ και 28-25 στο 54’).

Η ομάδα της Δράμας έχοντας τον τερματοφύλακα Κόρσακ σε καλή ημέρα (16 επεμβάσεις) κατάφερνε στη διάρκεια του ματς να βρει τις λύσεις, κυρίως από τα εξτρέμ με τους Μανωλούδη και Σίνα να είναι σχεδόν αλάνθαστοι με 5 γκολ έκαστος και να είναι μέσα στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, το οποίο τελικά και πήρε.

Σε κρίσιμο σημείο (56’) με σερί 3-0 ισοφάρισε για το 28-28 με σκόρερ τον Μανωλούδη, ενώ στη συνέχεια απάντησε και πάλι στο γκολ του Παπάζογλου (29-28), κάνοντας το 29-29 με τον Κοτσιώνη.

Στις δύο τελευταίες επιθέσεις ο Παπάζογλου αστόχησε για τον ΠΑΟΚ και η Δράμα δεν μπόρεσε να σημειώσει το νικητήριο γκολ, έχοντας στη διάθεση της περίπου ένα λεπτό επίθεση.



Τα πεντάλεπτα:
2-2, 6-3, 8-4, 9-8, 9-10, 13-12 (ημχ)
 15-16, 21-20, 23-21, 25-23, 28-27, 29-29


ΠΑΟΚ (Γούσιος):
Γκίγκοφ, Λαδάκης, Ελευθεριάδης 2, Τσαμουρίδης 2, Παπαγεωργίου, Νικολαϊδης 2, Θ. Παπάζογλου 5, Κουκμίσης 2, Λ. Παπάζογλου 1, Τσαναξίδης 1, Μπάτζιος, Καλόμοιρος, Μποτσκάρεφ 10, Κυριακίδης, Τζωρτζίνης 4.

ΔΡΑΜΑ (Βαλαβάνης):
Κοτσιώνης 4, Χαϊτίδης 4, Κοτσαμαρίλογλου, Πολύδωρος 2, Λατσάκου 1, Τοζακίδης, Τόσκας 6, Βασιλείου, Ευθυμιάδης, Καλαϊτζίδης, Μανωλούδης 5, Ντάκαρης 1, Κόρσακ, Παπαδόπουλος 1, Μεσσήνης, Σίνα 5.


Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας

Δίλεπτα: 6-3

Πέναλτι: 4/4-1/1

Δηλώσεις

Πάνος Γούσιος (τεχνικός ΠΑΟΚ):
 «Ήταν ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες ήταν κοντά και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. 
Είχαμε μία έξτρα νευρικότητα, λόγω και του αρνητικού αποτελέσματος της πρεμιέρας γιατί πολύ νωρίς παίζουμε με ένα… πρέπει να κερδίσουμε. 
Είχαμε διάθεση. 
Περίμενα να έχουμε στο τέλος την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη νίκη, έχοντας κατοχή, γιατί ο αντίπαλος είχε επίθεση 63 δευτερολέπτων, χωρίς να υπάρχει ποινή, αλλά αυτό δεν συνέβη και πιστεύω ήταν λάθος. 
Παρόλα αυτά πρέπει να συγκεντρωθούμε και να βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας».

Σάκης Βαλαβάνης (προπονητής Δράμας): «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες.
 Ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτική ομάδα με μεγάλο ρόστερ. Εμείς θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά χωρίς να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας.


Μας αρέσει να παίζουμε γρήγορα, κάτι που μας οδηγεί και σε λάθη.


Αυτά τα εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ έως ένα σημείο, αλλά στα τελευταία 15 λεπτά είχαμε μεγαλύτερη φρεσκάδα και ενέργεια από τον αντίπαλο και πιστεύω μπορούσαμε να… κλέψουμε το ματς. Θέλω να δω τι έγινε στα τελευταία δευτερόλεπτα και δεν φτάσαμε καν στη ρήψη.

Το αποτέλεσμα θεωρώ πως είναι δίκαιο, έγινε ωραίο ματς.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μου και καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της πρεμιέρας! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Πρεμιέρα το απόγευμα της Κυριακής στο ειδικό πρωτάθλημα μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στην Γ΄Εθνική και συγκεκριμένα στο...