ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Ορφέας Χωριστής - Μεγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου 2-0 : τρίτη σερί νίκη για τους ''κυανόλευκους'' ...απέναντι στον αξιόμαχο Μέγα !

 Tρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ορφέα Χωριστής με τον Θωμά Ματρακούκα στον πάγκο με τους ''κυανόλευκους'' να επικρατούν με σκορ 2-0 επί του αξιόμαχου Μέγα Αλέξ. Ξηροποτάμου , στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν στους εννέα (9) βαθμούς και αναρριχήθηκαν στην 8η θέση της βαθμολογίας ενώ απο την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην τελευταία θέση και χωρίς ακόμα κάποιον βαθμό....

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , ο Ορφέας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού ωστόσο συνάντησε απέναντι του ...έναν Μέγα ο οποίος είχε ως υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Σαμαρά μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κυριακίδη και μάλιστα παρουσιάστηκε αξιόμαχος μένοντας στην διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος μέχρι το 70΄!

Στο σημείο εκείνο ο Σάββας Παπαδόπουλος έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ (1-0)...

Στο 82΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αλέξανδρου Πάνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα ...

Στο 89΄ο Μάριος Βουτσινάς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα..

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :






Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου : με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών των ''κυανόλευκων''!

 Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο το 8ο ετήσιο τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμ...