ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Υπερπρωταθλητής Ελλάδος ο ΠΑΟΚ 19-17 την Νέα Ιωνία ...με σούπερ Σεβδίλη!

 Ο ΠΑΟΚ Mateco νίκησε 19-17 τον ΟΦΝ Ιωνίας στον 1ο τελικό του Σούπερ Καπ Γυναικών Λουξ και κατέκτησε το 13ο τρόπαιο της ιστορίας του στο γυναικείο χάντμπολ.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έκανε την ανατροπή στο Β’ ημίχρονο και επιμέρους σκορ 12-7 κατέκτησε το Σούπερ Καπ, έχοντας σε καλή ημέρα την Αβραμίνα Σεβδίλη (5 γκολ) που αναδείχθηκε MVP, την αρχηγό Μαρία Χατζηπαρασίδου (5 γκολ) και την τερματοφύλακα Καταρίνα Τομάσεβιτς που είχε 12 επεμβάσεις.

Η Νέα Ιωνία ήταν καλύτερη στο Α’ ημίχρονο, έχοντας κορυφαία την Κατερίνα Μανιά (5 γκολ) και την πάντα εξαιρετική Μάγδα Κεπεσίδου, η οποία είχε 14 επεμβάσεις, εκ των οποίων οι 8 στο πρώτο μέρος με ποσοστό 54%!


Τα πεντάλεπτα:
2-1, 3-2, 4-3, 6-5, 6-8, 7-10 (ημχ) 
10-10, 12-11, 14-13, 16-14, 17-15, 19-17


ΠΑΟΚ (Πελεκίδης):
Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 5, Κερλίδη, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 1, Μπουλάτοβιτς, Σαμολαδά 1, Μουράτοβιτς, Σεβδίλη 5, Σίλβα, Ζενέλι 1, Μποριζόφσκα 3, Τομάσεβιτς, Κουλούρη, Μπουράτο 3, Μιλόγεβιτς.


ΟΦΝΙ (Ανταλής):
Μ. Κεπεσίδου, Μανιά 5, Νοροτσέα, Λουμπιάνια, Κμίροβα 3, Μπόζιοθυ, Κριντς 1, Μακρή, Φράγκου 1, Ν. Κεπεσίδου 2, Γιαννοπούλου, Ντιμτσούδη, Νταβίντοβιτς 1, Γκόμες 1, Στουγιανίδου 2.

Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας

Δίλεπτα: 5-2

Πέναλτι: 1/2-1/1


Δηλώσεις


Δημήτρης Πελεκίδης (τεχνικός ΠΑΟΚ):
«Η αλήθεια είναι ότι πάντα οι τελικοί με τη Νέα Ιωνία έχουν χαμηλό σκορ γιατί πρωταγωνίστριες είναι οι άμυνες. 

Στο πρώτο ημίχρονο η Κεπεσίδου έπαιζε με σχεδόν 60%, είχαμε πολλά χαμένα σουτ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μεγαλύτερη ενέργεια, πήραμε μπάλες από την άμυνα και το τέρμα, πετύχαμε γκολ στον ενδιάμεσο. 

Ήταν ένα δύσκολο ματς σίγουρα, αλλά ξεκινάμε τη σεζόν πετυχημένα με έναν τίτλο και τον αφιερώνουμε στα παιδιά που χάθηκαν το 1999 στα Τέμπη και στις οικογένειες τους».


Σοφία Ναϊσίδου (προπονήτρια Νέας Ιωνίας):
«1ο Σούπερ Καπ, νέος θεσμός, αλλά με παλιές νοοτροπίες. 

Θέλω να συγχαρώ πρωτίστως τις αθλήτριες μου για την απόδοση τους και για την υπομονή που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν και καθοριστικοί παράγοντες δεν ήταν οι αθλήτριες και ο αγώνας, αλλά η διεκπεραίωση ενός έργου που το έχουμε δει να εξελίσσεται πάρα πολλές φορές. 

Αυτό Θα πρέπει να προβληματίσει τη διοργανώτρια αρχή, την ομοσπονδία μας δηλαδή ή σε διαφορετική περίπτωση την αθλητική μας κοινότητα. 

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά στην πραγματικότητα και σε αυτή την μεγάλη ομάδα με το τόσο μεγάλο κοινό αξίζουν τα αληθινά Κύπελλα».

Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...