ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

ΠΑΟΚ Προαστείου - Κεραυνός Μοναστηρακίου 0-6 : στο ρελαντί οι ''ροσονέρι'' ...πήραν το πρώτο τρίποντο μετά την επιστροφή στην δράση!

 Σημαντικό απο ψυχολογικής πλευράς τρίποντο σημείωσε ο Κεραυνός Μοναστηρακίου που επικράτησε με σκορ 0-6 στο Προάστειο επί του τοπικού ΠΑΟΚ , στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι φιλοξενούμενοι πήραν το πρώτο τους τρίποντο μετά απο αρκετά χρόνια αγωνιστικής απραξίας...στην φετινή τους επιστροφή , κάτι που έφερε μεγάλη χαρά στην δραμινή ομάδα !

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος...δεν αντέχει κριτικής μιας και η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν τον αγώνα απο το...ημίχρονο όταν και προηγήθηκαν με σκορ 0-4 χάρη σε τέρματα Μητρούση Β. (8΄, 43΄), Κυριακίδη (10΄) και Πετσιάνη (37΄) ενώ στην επανάληψη βρήκε ακόμα δύο γκολ με τους Μητρούση Θ. (60΄) και Γιαννάκη (68΄) !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία ...




Νίκη Ευκαρπίας : αγωνίζεται στα μπαράζ...και παραιτείται απο το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής!

 Την πρόθεση της να αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής της Γ΄Εθνικής (με τον Αστέρα Πετρίτη να είναι ο ''τυχερός'')  ανακοίνωσε ...