ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Α.Ε. Καλαμπακίου - Μέγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου 0-1 : νέο σπουδαίο διπλό για τους ''ερυθρόλευκους'' !

 Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Μέγα Αλέξ. Αγίου Αθανασίου που πέρασε και απο το Καλαμπάκι (μετά την Χωριστή) με σκορ 0-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''ερυθρόλευκοι'' έφθασαν τους 13 βαθμούς κρατώντας το αήττητο και βρίσκονται (μαζί με την Νέα Αμισσό) στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' παρέμειναν στους επτά βαθμούς και βρίσκονται στο -6 απο την κορυφή της βαθμολογίας!

Στο αγωνιστικό μέρος ....και σε ένα κλειστό παιχνίδι το Καλαμπάκι είχε απο την αρχή του αγωνα τον έλεγχο χωρίς την μεγάλη ευκαιρία αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες με τους Παπαζώτο και Μπαμπασαλί...με το 0-0 να μένει μέχρι την ανάπαυλα !

Στην επανάληψη ο Άγιος διαφύλαξε καλά όλους τους χώρους και στο 55΄''χτύπησε'' σε μια απο τις αντεπιθέσεις με τον Φόρη Παναγιώτου ενώ το Καλαμπάκι στην καλύτερη του στιγμή είχε δοκάρι σε σουτ του αειθαλή Λευτέρη Τζιβανάκη!

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο αφού ο Μάρκο Καπτέλι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 88΄λόγω εξύβρισης του διαιτητή !

Δείτε παρακάτω την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :  



Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της πρεμιέρας! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Πρεμιέρα το απόγευμα της Κυριακής στο ειδικό πρωτάθλημα μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στην Γ΄Εθνική και συγκεκριμένα στο...