ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Δόξα Δράμας - Ορέστης Ορεστιάδας 0-0 : έ(Χ)ασε την ευκαιρία να ανέβει ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία!

 (Χ)ωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση Δόξα Δράμας - Ορέστης Ορεστιάδας (0-0) , στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία.


Έτσι η δραμινή ομάδα παρέμεινε οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης έχοντας πέντε βαθμούς ενώ απο την άλλη πλευρά η εβρίτικη ομάδα έφθασε τους οκτώ βαθμούς...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...η Ορεστιάδα μπήκε καλύτερα και απείλησε στις πρώτες φάσεις του παιχνιδιού ωστόσο απο το 20λεπτο και αργότερα η δραμινή ομάδα ισορρόπησε και προσπάθησε να πάρει προβάδισμα...

8′ Εκτέλεση φάουλ για τον Ορέστη και τελικός εκτελεστής ο Μιλοβάνοβιτς που πιάνει καλό συρτό σουτ που δεν αιφνιδιάζει τον Ηλιάδης ο οποίος μπλοκάρει εύκολα.

28′ Κακη έξοδος του Μαδένη, η μπάλα φτάνει στον Χατζηδημητρίου που πιάνει ψιλοκρεμαστό σουτ και ο Πεταλωτή σε αφύλακτη εστία διώχνει το γκολ με κεφαλιά.

38′ Τεράστια ευκαιρία του Χατζηδημητρίου, υπέροχη ατομική προσπάθεια, βγαίνει από αριστερά απέναντι στον Μαδένη τον πλασάρει αλλά η μπάλα βγαίνει άουτ.


41′ Σέντρα του Χατζηδημητρίου από αριστερά και πριν η μπάλα φτάσει στον Μπλιό, στο δεύτερο δοκάρι διώχνουν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.

43′ Εκτέλεση κόρνερ του Μπλιού από δεξιά ο Πεταλωτής πάνω στη γραμμή διώχνει την μπάλα και στην εξέλιξη της φάσης σέντρα από αριστερά του Μαλαμούλη κεφαλιά του Χατζηδημητρίου στην αγκαλιά του Μαδένη.


50′ Σουτ του Χατζηδημητρίου μέσα από τη περιοχή και αριστερά διώχνει ο Μαδένης


53′ Κίτρινη στο Στάικο. Ο Σταφυλάς δείχνει με περισσή ευκολία τις κάρτες στους παίκτες της Δόξας

85′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα, ο Παπαδόπουλος βγάζει παλικαρίσια σέντρα από δεξιά και το γυριστό του Χατζηδημητρίου βγάζει με μεγάλη δυσκολία σε κόρνερ ο Μαδένης.


90′ Πρώτη επιθετική τελική του Ορέστη, το σουτ του Ανδρεάδη που φεύγει λίγο άουτ.


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάριος Παναγιώτου):
Ηλιάδης, Μαλαμούλης Στάικος, Παπαϊωάννου, Θεοδοσιάδης, Ρούτσης, Μπλιός (65′ Παπαδόπουλος), Οικονομίδης (82′ Κυριακίδης Δημ.), Κόντος (65 Πιτσόλης), Μπρατσιάνη Χατζηδημητρίου.


ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Νίκος Ουσταμπασίδης):
Μαδένης, Θεμελής, Λιάνας, Πεταλωτής, Τσιεγγελίδης, Λαζαρίδης (69′ Ανδρεάδης), Πασχαλίδης, Σταματόπουλος, Λογαράς, Μιλοβάνοβιτς (77′ Σπυρόπουλ0ς), Οτεμπέρης (88′ Γκιντίδης).


Επιμέλεια : Δημήτρης Τσιάρας (sportdrama.gr) 


photos : Θόδωρος Παπαλαζάρου

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 5ης αγωνιστικής! (Κυριακή 19/5 , 17:00)

  Με την 5η αγωνιστική συνεχίζεται  το απόγευμα της Κυριακής 19/5  το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωτα...