ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Μεγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου - Δόξα Πετρούσας 1-2 : επιστρέφει στην έδρα ...με θετικό πρόσημο απο τις δύο εξόδους!

 Πρώτη νίκη για την Δόξα Πετρούσας στο φετινό πρωτάθλημα με σκορ 1-2 μέσα στον Ξηροπόταμο επί του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου , στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Οι ''Μαυραετοί'' έτσι έφθασαν τους τέσσερις βαθμούς σε δύο εξόδους με καλές εμφανίσεις σε Πανδραμαϊκό και Ξηροπόταμο και έδειξαν ότι πρέπει να τους υπολογίζουν οι αντίπαλοι ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος για ένα ακόμη ματς ήταν ανταγωνιστικός αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό απο το συγκεκριμένο παιχνίδι!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...η Δόξα μπήκε με γκολ...απο τα αποδυτήρια αφού στα πρώτα δευτερόλεπτα ο Καλλέργης πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ (μέχρι στιγμής) στο πρωτάθλημα , κάτι που έδωσε αρκετή ώθηση στους φιλοξενούμενους .

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απάντήσουν με τον Κιοσσέ αλλά ο Λαζόγλου βρέθηκε σε ετοιμότητα με το 0-1 να παραμένει μέχρι την ανάπαυλα !

Στην επανάληψη οι ''Μαυραετοί'' διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμα μέσα απο τις δυνατές μονομαχίες που είχε το ματς και στο 75΄πέτυχε και άλλο τέρμα με τον Γάϊδα ο οποίος διαμόρφωσε το 0-2 !

Λίγα λεπτά όμως αργότερα στο 78΄ο Καλαϊδόπουλος μείωσε σε 1-2 , κάτι που έδωσε νέο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος ωστόσο το σκορ έμεινε μέχρι την λήξη....

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου : με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών των ''κυανόλευκων''!

 Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο το 8ο ετήσιο τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμ...