ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Ορφέας Χωριστής - Μεγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου 1-2 : σπουδαίο διπλό για τους ''ερυθρόλευκους''!

 Σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα του περυσινού δευτεραθλητή Ορφέα Χωριστής πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου με σκορ 1-2 στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας.

Έτσι οι ''ερυθρόλευκοι'' πήραν κατά κάποιον τρόπο μια ''άτυπη ρεβάνς'' για την περυσινή ήττα με σκορ 0-3 απο την Χωριστή μέσα στον Άγιο Αθανάσιο και πάλι στην πρεμιέρα !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 18ο λεπτό προηγήθηκαν με τον έμπειρο Μπάμπη Περπερίδη ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1) !

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν έχοντας μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Αθανασίου (απέκρουσε ο Λαμπρινουδάκης) αλλά το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος της αναπαυλας!

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56΄ο Άγιος Αθανάσιος έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αλί Μπαμπασαλί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο οποίος τράβηξε παρατεταμένα φανέλα αντιπάλου που έφευγε στην αντεπίθεση.

Οι φιλοξενούμενοι λογικό ήταν να προσπαθήσουν να διαφυλάξουν το προβάδισμα δίνοντας χώρο στον αντίπαλο ....και ο Ορφέας ανεβάζοντας γραμμές έφθασε στην ισοφάριση με τον Αθανασίου στο 66΄(1-1) !!!!

Λίγα λεπτά αργότερα σημαντική ευκαιρία για τον Ορφέα με τους Αθανασιάδη και Αραμπατζή να απειλούν ''δις'' ωστόσο ο Λαμπρινουδάκης που βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα είπε και τις δύο φορές ''ΟΧΙ'' !

Εκεί που πίεζε η Χωριστή για το 2-1 και την ανατροπή ήρθε το γκολ για τον Αγιο Αθανάσιο όταν στο 80΄φαουλ του Παπαζώτου ...ο Κιουμουρτζής δεν υπολόγισε καλά στην έξοδο και απο κοντά ο Στεργιανός έδωσε ένα σημαντικό διπλό στην ομάδα του!

Μετά την λήξη αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής των γηπεδουχων Ηλίας Παντζαρίδης για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) 





Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : ο πίνακας των σκόρερς!

 Επτά γκολ (7) σημειώθηκαν στην 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έτσι φθάσαμε στα 28 τέρματα απο τ...