ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Αρης Φωτολίβους - Πανδραμαϊκός 0-2 : ''σεφτέ'' στις νίκες με καλή εμφάνιση για τους ''ερυθρόλευκους'' !

 Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Πανδραμαϊκό που πέρασε απο το Φωτολίβος με σκορ 0-2 επί του τοπικού Άρη , στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''ερυθρόλευκοι'' έφθασαν τους τέσσερις βαθμούς ενώ απο την άλλη πλευρά τα ''καναρίνια'' παρέμειναν στους τρεις βαθμούς.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα έχοντας αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξουν το σκορ κάτι το οποίο πέτυχαν με τον Γουνατίδη στο 30΄(0-1) !

Στην επανάληψη το παιχνίδι κυμάνθηκε στο ίδιο μοτίβο με τον Μπαμπαλή για ένα ακόμη παιχνίδι να έχει αρκετά καλή απόδοση η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ στο 77΄(0-2).

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκαν στο 82΄οι αρχηγοί των ομάδων Ρουμελιώτης (Φωτολίβος) και Αχαλινόπουλος (Πανδραμαϊκος) λόγω βίαιης απώθησης αντιπάλου.

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



















ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Ηρακλής Αμμουδιάς...LIVE STREAMING! (Μεγάλη Τετάρτη 1/5 , 17:00)

  Με την 2η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα  Μεγάλη Τετάρτη 1/5  το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητ...