ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Άρης Πηγών - Δόξα Δράμας 0-2 : έκλεισε νικηφόρα τα φιλικά τέστ προετοιμασίας!

 Νικηφόρο ήταν το πέμπτο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας των «μαυραετών» στο γήπεδο των Πηγών Καβάλας. 

Το τελικό 0-2 συνοδεύτηκε με ικανοποιητική εμφάνιση και διαστήματα όπου η απόδοση της δραμινής ομάδας έδωσε θετικά συμπεράσματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος την επόμενη Κυριακή.

Στο πρώτο ημίχρονο το αρχικό σχήμα που ξεκίνησε ο Μάριος Παναγιώτου είχε μία αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό, μέσα στη Θέρμη καθώς ο Οικονομίδης πήρε τη θέση του Κόντου. 

Μια εικόνα που λίγο ως πολύ σκιαγραφεί τις προθέσεις του κύπριου τεχνικού σε ότι αφορά τον κορμό της ομάδας και το σχήμα με το οποίο θα μπουν οι «μαυραετοί» στο παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος.

Αυτό το σχήμα παρά την κούραση της προετοιμασίας είχε ενέργεια, έτρεξε.

 Είχε ορθολογική ανάπτυξη, κράτησε μπάλα και με καλή αμυντική λειτουργία προσπάθησε να δημιουργήσει τελικές. 

Μπορεί, πέρα από το γκολ του Νίκου Παπαδόπουλου στο 17’ να μην είχε καταγράψει πολλές καλές επιθετικές προσπάθειες, έδειξε όμως ότι μπορεί να λειτουργήσει.  

Να παίξει και να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού.

Απέναντι είχε έναν αντίπαλο που μπορεί να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας και μία κατηγορία κάτω, ωστόσο παρουσίασε ένα σύνολο πολύ αξιόμαχο και πιστοποίησε ότι θα πρωταγωνιστήσει παρά τις βασικές απουσίες που είχε (Δουμάνης και Ουζούνογλου).

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το γρήγορο δεύτερο γκολ (53’) και πάλι από τον πολύ μαχητικό Παπαδόπουλο, ήρθε η κούραση και η χαλάρωση παράλληλα με το φρεσκάρισμα που έκανε ο αντίπαλος προπονητής στο πρώτο τέταρτο με πέντε αλλαγές.

Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένα δεκάλεπτο με τουλάχιστον τρείς καλές τελικές των γηπεδούχων που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.


Καλά στοιχεία έδειξαν ο νεοαποκτηθείς Μαλαμούλης και ο Χατζηδημητρίου που επιστρέφει από τραυματισμό. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι επτά αλλαγές του Παναγιώτου έδωσαν λίγο ακόμη αγωνιστικό χρόνο σε ισάριθμους παίκτες.


Άρης Πηγών (Στέλιος Ιγνατιάδης):
Κυφωνίδης, Μπουτζούλογλου (50’ Καϊπης), Φραγκούλης, Ζούλης, Μπαντάνης (60’ Μανιός). Μπουζουλίδης, Τσάκωνας (60’ Μαρκάκης). Παντελίδης, Αθανασάκης (62’ Κλοκίδης), Σαββαΐδης (55’ Ζαρκατζής), Σαρηγιαννίδης.


Δόξα Δράμας (Μάριος Παναγιώτου):
Ηλιάδης (65’ Μπεζυρτζής), Μπλιός (81’ Γεωργιάδης), Γαλόπουλος (63’ Μαλαμούλης), Στάικος (81’ Χατζηκούρτης), Παπαϊωάννου (81’ Ευθυμιάδης), Περσίδης (81’ Κυριακίδης Στ.), Ρούτσης (81’ Κοντογιάννης), Ατανάσοφ (81’ Καραγκερούδης), Μπρατσιάνη (63’ Χατζηδημητρίου), Παπαδόπουλος (81’ Σουβλέρης), Οικονομίδης (63’ Κόντος).


Eπιμέλεια : Δημήτρης Τσιάρας (sportdrama.gr)

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : ο πίνακας των σκόρερς!

 Επτά γκολ (7) σημειώθηκαν στην 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έτσι φθάσαμε στα 28 τέρματα απο τ...