ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Ορφέας Χωριστής : ''άρωμα γυναίκας'' στα τμήματα υποδομής !

 Δύο ξεχωριστές προσθήκες στα τμήματα υποδομής ανακοίνωσε ο Ορφέας Χωριστής με τις Γεωργία Κοσκερίδου και Μάρθα Φωτιάδου να εντάσονται στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών!

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της δραμινής ομάδος :

Ο Ορφέας Χωριστής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Γεωργία Κοσκερίδου , η οποία αναλαμβάνει ως προπονήτρια στα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας μας.

Έχει σπουδάσει Ανάλυση Ποδοσφαίρου στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης στην Αθήνα , Προπονητική Ποδοσφαίρου σε ΙΕΚ καθώς βρίσκεται και στο στάδιο ολοκληρώσεις του UEFA C.

Η Γεωργία είναι γέννημα του Ορφέα καθώς ξεκίνησε από μικρή ηλικία στην Ακαδημία του συλλόγου μας.

Με αρκετές παραστάσεις στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής γυναικών με τις Αμαζονες Δράμας από την ηλικία των 12 χρόνων και αργότερα στην Δοξα 2016 στις μικρότερες κατηγορίες της χώρας.

Ήταν επίσης μέλος και της Εθνικής Ελλάδος Κ17.

Γεωργία Καλώς ήρθες πίσω στον Ορφέα!

********************

Ο Ορφέας Χωριστής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Μάρθα Φωτιάδου, η οποία αναλαμβάνει ως προπονήτρια στα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας μας.

Ειναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και την περασμένη σεζόν ήταν στα τμήματα υποδομής της Δόξας 2016.

Η Μάρθα ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της πορεία στην ομάδα των Αμαζόνων Δράμας το 2007 και αγωνίστηκε για έντεκα συναπτά έτη έως το 2018.

Πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος Ελλάδας τη σεζόν 2013-2014 ενώ μετράει και 3 συμμετοχές στο Uefa Champions League αλλά και δυο τελικούς κυπέλλου Ελλάδος, το 2014 & 2016.
Μάρθα καλώς ήρθες στον Ορφέα !

Δόξα Δράμας : ώρα Καλλινικίδη για το restart της ιστορικής ομάδας ;

  Με e-mail  που στάλθηκε τις προηγούμενες ημέρες  στα γραφεία του ΓΣ Δόξα Δράμας, η πλευρά του Άγγελου Καλλινικίδη επισημοποίησε το ενδιαφέ...