ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Δόξα Αντ. Καστρινός : ''ξαναπάτησε'' γήπεδο με όνειρα και φιλοδοξίες να φθάσει ψηλά!

Μετά την αγωνιστική απραξία που περιήλθε την περυσινή χρονιά ....η Δόξα Αντ. Καστρινός επανήλθε το απόγευμα της Δευτέρας στα αγωνιστικά δρώμενα του δραμινού ποδοσφαίρου , ξεκινώντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας εν΄όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''Μαυραετών'' για την πρώτη συγκέντρωση καθώς και φωτογραφικό υλικό μέσα απο το επίσημο site της ομάδος :

 Η οικογένεια του Καστρινού πιστεύει στο ρητό ότι ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ και έτσι ξεκίνησε από την Δευτέρα η πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας, στο γήπεδο του Ακρίτα Ν.Κρώμνης.

Εκεί ο προπονητής μας Θανάσης Μάρτζιος, με νέους και παλιούς παίκτες θέλουν να βάλουν τις βάσεις εν όψει του νέου Γολγοθά του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας της Ε.Π.Σ Δράμας.
Η διάθεση, η όρεξη και η θέληση είναι το τρίπτυχο που σε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας χρειάζεται να είναι τα βασικά στοιχεία και ο ιδρώτας να γίνει " νερό" στην διάρκεια του πρωταθλήματος.

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ" ΚΤΙΣΕΙ ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ".​

Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...