ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Στην Κ17 του Ν.Π.Σ. Βόλος ο τερματοφύλακας της Κ15 Δόξας Δράμας Θανάσης Γεωργακούδης !

  Ένα ακόμη ταλέντο αφήνει την Δράμα με σκοπό να ανοίξει τα φτερά και να αγωνιστεί σε τμήματα υποδομής ομάδος Σούπερ Λίγκ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Στο «ΝΠΣ Βόλος» θα συνεχίσει την καριέρα του ο τερματοφύλακας της ομάδας μας των Κ15 Θανάσης Γεωργακούδης καθώς δεν έγινε δεκτή η συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα –όπως και της Κ17- αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να απαντήσει θετικά σε ένα από τα πολλά καλέσματα που είχε ο νεαρός (10/4/08) τερματοφύλακας, αυτό του Βόλου και να μεταγραφεί στην ομάδα της Μαγνησίας όπου θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα επιπέδου σούπερ λίγκα.

Παρών σε όλη τη διαδικασία της μεταγραφής μαζί με τον πρόεδρο του Γ.Σ. Δόξα Δράμας, Δημήτρη Περσίδη, ήταν ο πατέρας του Γεράσιμος Γεωργακούδης ο οποίος μας δίνει τη δική του άποψη για το επόμενο βήμα στην καριέρα του Θανάση:

«Είμαστε τυχεροί που ο Θανάσης ήρθε στη Δόξα Δράμας.
Τυχεροί και ευγνώμονες γιατί οι άνθρωποι της αγκάλιασαν και βοήθησαν το παιδί.
Οι ακαδημίες της Δόξας λειτουργούν με στόχο να βοηθούν τα παιδιά.
Το κριτήριο είναι ένα, η αξία του παιδιού.
Αν αξίζει παίζει. Κάτι που δεν συμβαίνει παντού και το γνωρίζουμε καλά όλοι.
Πέρα από τη διοίκηση και τον πρόεδρο Δημήτρη Περσίδη, θέλουμε να εκφράσουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, τον Θόδωρο Παπαδόπουλο.
Πραγματικός δάσκαλος σε κάθε επίπεδο, συνέβαλλε όσο κανείς άλλος στην βελτίωση του Θανάση.
Δυστυχώς ο αποκλεισμός της ομάδας των Κ15 και Κ17 από τα πρωταθλήματα της σούπερ λίγκα, που λίγο ως πολύ, όλοι γνωρίζουμε πως έγινε, πέρα από το ότι πλήγωσε τα όνειρα και τις ελπίδες όλων των παιδιών ήταν η αιτία που οδήγησε το Θανάση στη μεταγραφή στην ομάδα του Βόλου, Οι άνθρωποι του μας έπεισαν ότι έχουν όλες τις προϋποθέσεις να προσφέρουν στον ποδοσφαιριστή τους το περιβάλλον ασφάλειας και αξιοκρατίας που χρειάζεται για να συνεχίσει να δουλεύει.

Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 5ο) : κόκκινες κάρτες...υπέρ και κατά! Ομαδικά και ατομικά στατιστικά

  Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο πέμπτο (5ο) μέρος θα ασχοληθούμε μ...