ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Νέες προκλήσεις για τους Δραμινούς διεθνείς διαιτητές χάντμπολ κ.κ. Κινατζίδη και Φωτακίδη αυτό το καλοκαίρι! Παρών σε δύο Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Γυναικών (U19 - U17) σε Κόσοβο και Μαυροβούνιο!

 Σταματημό δεν έχουν (....και είμαστε όλοι περήφανοι για αυτό το γεγονός) οι προκλήσεις για το Δραμινό δίδυμο των διεθνών διαιτητών χάντμπολ των κ.κ. Κινατζίδη και Φωτακίδη (κοινή καταγωγή απο τα Κοκκινόγεια) οι οποίοι θα δώσουν το παρών σε δύο τελικές φάσεις πανευρωπαικού πρωταθλήματος γυναικών (κατηγορίες Κ19-Κ17) οι οποίες θα διεξαχθούν σε Κόσοβο και Μαυροβούνιο αντίστοιχα!

Αρχικά οι δύο διαιτητές θα βρεθούν στο Κόσοβο απο τις 8 μέχρι τις 16 Ιουλίου όπου θα διαιτητεύσουν στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα U19 γυναικών με την συμμετοχή 17 ομάδων, οι οποίες χωρίσθηκαν σε δύο ομίλους.

Α΄ όμιλος: Σλοβακία, Ιταλία, Φινλανδία, Κόσοβο, Μεγάλη Βρετανία

Β' όμιλος: Αυστρία, Πολωνία, Λετονία, Ισραήλ


Λίγες ημέρες αργότερα οι κ.κ. Κινατζίδης και Φωτακίδης θα δώσουν το παρών και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ17 που θα διεξαχθεί στο Μαυροβούνιο !

Εμείς θα ευχηθούμε καλή δύναμη...μιας και επιτυχία είναι δεδομένη!

Καλή επιτυχία Γιάννη και Χάρη !

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : ο πίνακας των σκόρερς! (μετά απο 2 αγώνες)

 Είκοσι ένα (21) γκολ έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων , στον 1ο ...