ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Α.Ο. Ξάνθης : απο την Β΄ΕΠΣ Ξάνθης η επανεκκίνηση της πάλαι ποτέ κραταιάς ''Scoda Ξάνθη'' !

Απο την Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης  θα ξεκινήσει την νέα της ημέρα η ομάδα της Ξάνθης....η πάλαι ποτέ κραταιά ''Σκόντα Ξάνθη'' όπως την γνωρίσαμε!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της θρακιώτικης ομάδος:

Καλησπέρα στους φιλάθλους του ΑΟΞ.

Η ΕΠΣ Ξάνθης γνωστοποίησε την ημερομηνία έναρξης των πρωταθλημάτων. 

Συγκεκριμένα η Β!  ΕΠΣ Ξάνθης η οποία και μας ενδιαφέρει άμεσα ως η κατηγορία που θα αγωνιστούμε, έχει ως προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης το διήμερο 9-10/09/2023. 

Μια εβδομάδα νωρίτερα , το διήμερο 2-3/09/2023 προγραμματίζεται η πρεμιέρα του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

🔴⚪Με σεβασμό στο ιστορικό μας ΑΦΜ, μακριά από κάθε συγχώνευση - έκτρωμα - για την ιστορία του συλλόγου μας που δεν θα επέφερε τίποτα λιγότερο από την καταστροφή μας για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων.

🔴⚪Μετονομασίες που βέβαια ως συνέπεια θα είχαν την διατήρηση των χρεών όπως βλέπουμε και σε άλλους συλλόγους της χώρας που πάλεψαν να συγχωνευθούν με καθαρά ΑΦΜ αλλά η ζημιά επί της ουσίας παρέμεινε. 

✅🔴⚪Ο ΑΟΞ θα διαφημίσει το τοπικό μας ποδόσφαιρο που θα έχει την τιμή να διαθέτει την ομάδα που έχει βγει τέσσερις φορές σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, 31 σερί παρουσίες στην Α Εθνική, φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας, ομάδα που τροφοδότησε σε έμψυχο και ποδοσφαιρικό υλικό όλα τα τοπικά σωματεία και το κυριότερο με χιλιάδες φιλάθλους και ενδιαφέρον από τα πανελλήνια ΜΜΕ ! 

🙏🔴⚪Ο ΑΟΞ έζησε μέρος της τοπικής κοινωνίας με θέσεις εργασίας και είναι αποφασισμένος να το πράξει εκ νέου. Και θα το πράξει. 

Νίκη Ευκαρπίας : αγωνίζεται στα μπαράζ...και παραιτείται απο το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής!

 Την πρόθεση της να αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής της Γ΄Εθνικής (με τον Αστέρα Πετρίτη να είναι ο ''τυχερός'')  ανακοίνωσε ...