ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Α.Ο. Ξάνθης : σοκαριστικές photos απο την επιστροφή των Θρακιωτών στο ''παλιό'' τους σπίτι !

Αντιμέτωποι με σοκαριστικές εικόνες βρέθηκαν το πρωϊ της Τρίτης οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Α.Ο. Ξάνθης που επιχειρούν και πάλι απο την Β΄ΕΠΣ Ξάνθης να επαναφέρουν την θρακιώτικη ομάδα στις εθνικές κατηγορίες!

Οταν επιχείρησαν να μπουν στο παλιό γήπεδο Ξάνθης (αυτό που βρίσκεται) μέσα στην πόλη , πριν μετακομίσουν στα Πηγάδια , είδαν μεταξύ άλλων μπάζα , σκουπίδια , καταστροφές...το κυριότερο όμως ότι εκεί μέχρι πρότινος ζούσαν άνθρωποι που είχαν βρει καταφύγιο!!!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ξανθιωτών : 

 "ΕΝΑ ΕΡΕΙΠΙΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ".

Ο ΑΟΞ ετοιμάζει το σπίτι του. Τα γραφεία της διοίκησης, των μελών του, των φιλάθλων. Η κατάσταση που τα βρήκαμε θλιβερή. Το χειρότερο δεν ήταν πώς τα ιστορικά γραφεία του συλλόγου μας μετατράπηκαν σε αποθήκη με υλικό 20ετίας αφότου και αποχώρησε η ομάδα μας για τα Πηγάδια. Το χειρότερο είναι πώς μέσα στον χώρο βρήκαμε να μένουν μέχρι και άνθρωποι. Αποθήκη πραγμάτων αλλά και αποθήκη ψυχών ! Πόσο αποτρόπαιο !
Αυτήν εδώ την χωματερή, εμείς θα την ξανακάνουμε ΣΠΙΤΙ.
Το ΣΠΙΤΙ του ΑΟΞ, το ΣΠΙΤΙ που θα φιλοξενεί τα γραφεία του συλλόγου και από την επόμενη εβδομάδα, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες, θα δέχεται τους φιλάθλους μας για να πραγματοποιούν τις εγγραφές του δια ζώσης. Στον χώρο μας, στο σπίτι μας.
Εκεί από όπου θα συνεχιστεί η μεγάλη ιστορία αυτής της ομάδας. Στην νόμιμη και καταστατική έδρα του σωματείου μας ! Στο ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ !


Η διοίκηση του Οργανισμού, ευχαριστεί τους φιλάθλους του ΑΟΞ που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο μας εθελοντικά και βοήθησαν στο να γίνει εκ νέου ο χώρος...ανθρώπινος ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες ! Ραντεβού στο γήπεδο μας στα τέλη του Ιούλη , στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου ! Η ώρα της επιστροφής έφτασε , με εσάς πρωταγωνιστές !

Νίκη Ευκαρπίας : αγωνίζεται στα μπαράζ...και παραιτείται απο το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής!

 Την πρόθεση της να αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής της Γ΄Εθνικής (με τον Αστέρα Πετρίτη να είναι ο ''τυχερός'')  ανακοίνωσε ...