ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Δόξα Αντ. Καστρινός : πρόσθεσε εμπειρία κάτω απο τα γκολπόστ!

Μια ακόμη μεταγραφική προσθήκη για την Δόξα Αντ. Καστρινός  που πραγματοποίησε την τρίτη της μεταγραφική κίνηση , αποκτώντας τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Πουλά , ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Άρη Φωτολίβους όπου ήταν βασικό στέλεχος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''Μαυραετών'' :

Με μία νέα προσθήκη συνεχίζει η οικογένεια του Καστρινού τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Πουλά. 

Ο Παναγιώτης είναι 29 ετών και αγωνίστηκε στις ομάδες του Άρη Μαυρολεύκης, Αστέρα Κουδουνίων, Άρη Φωτολίβους, Κεραυνό Κρηνίδων και Φιλίππους Δοξάτου.

​ Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και μια γεμάτη με εμπειρίες ποδοσφαιρική χρονιά.

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ''ταυτότητα'' της 4ης αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογίες

 Με την 4η αγωνιστική (την 2η στον 4ο όμιλο) συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης , το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μετα...