ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Άρης Πετεινού : έντυσε στα ''κιτρινόμαυρα'' τον Δραμινό Γιάννη Αλαγκιοζίδη!

Στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Δραμινός ποδοσφαιριστής Γιάννης Αλαγκιοζίδης .....και στην Ξάνθη  αλλάζοντας όμως ''γειτονιά'' , αφού απο τον Άρη Αβάτου μεταπηδάει στον Άρη Πετεινού !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ξανθιώτικης ομάδος :

 O Άρης Πετεινού ανακοινώνει την απόκτηση του Δραμινού επιθετικού Ιωάννη Αλαγκιοζίδη.


Γεννημένος το 2003, ξεχώρισε από τα τμήματα υποδομής της Δόξας Δράμας όπου και αγωνίστηκε από τα προπαιδικά τμήματα μέχρι την ηλικία των 14 ετών, ενώ παράλληλα ήταν πρώτος σκόρερ με την ΕΠΣ Δράμας στα πρωταθλήματα Μεικτών ομάδων της Ελλάδας.

Στα 14 του ήρθε η μετακίνηση στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας και οι πρώτες συμμετοχές του στην Β! ΕΠΣ της περιοχής ήταν ηχηρές καθώς έκανε δυο τρομερές σεζόν με 18 και 24 γκολ αντίστοιχα.

Στα 16 του βρέθηκε για ένα εξάμηνο στην Νέα Αμισσό σκοράροντας έντεκα τέρματα μέχρι την διακοπή του Κορονοϊού. 

Στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2021-2022 ήρθε η μετακίνηση του στον Νομό μας και την Κ-20 του ΑΟΞ. Αγωνίστηκε σε εννέα ματς πετυχαίνοντας δυο τέρματα στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 K-20.

Την σεζόν 2022-2023 λόγω της διάλυσης της ΠΑΕ ΑΟΞ, πήρε μεταγραφή στο πρώτο εξάμηνο για τον Ορφέα Ξάνθης πετυχαίνοντας ένα τέρμα με τον Πανδραμαϊκό, ενώ το δεύτερο εξάμηνο αγωνίστηκε στον Άρη Αβάτου από όπου και τον αποκτήσαμε με μεταγραφή ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Είναι υψηλόσωμος και παίζει είτε στην κορυφή της επίθεσης είτε στα πλάγια. 

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην φετινή αγωνιστική περίοδο και πάνω από όλα υγεία. 

Η διοίκηση του Άρη Πετεινού ευχαριστεί την αντίστοιχη του Άρη Αβάτου για την συνεργασία.

''Άρωμα'' Δράμας στον διεθνή φιλικό αγώνα χάντμπολ ανδρών Γαλλίας - Αμερικής!

 Μια ακόμη σημαντική στιγμή για το δραμινό δίδυμο των διεθνών διαιτητών χάντμπολ Γιάννη Φωτακίδη και Χάρη Κινατζίδη έρχεται σε λίγες ημέρες!...