ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Δόξα Δράμας : μπαράζ ανανεώσεων...και η πρώτη μεταγραφική προσθήκη!

 Συνεχίζεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός στην Δόξα Δράμας εν'όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής και στην ημερήσια διάταξη της Παρασκεύης ήταν ακόμα  πέντε ανανεώσεις του έμψυχου δυναμικού των ''Μαυραετών'' καθώς και η πρώτη μεταγραφική προσθήκη !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος : 

Μία πεντάδα ποδοσφαιριστών από το περσινό έμψυχο υλικό που συνέβαλαν σημαντικά ο καθένας από την πλευρά του και όλοι μαζί στην καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, παραμένουν συνεχιζοντας να φορούν και να τιμούν τη φανέλα με το "μαυραετό".

Η συνάντηση που είχαν με τη διοίκηση μας ήταν σύντομη και είχε αίσια κατάληξη.

Έτσι από σήμερα ο Χρήστος Οικονομίδης, ο Αλέξης Κόντος, ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο Γιάννης Περσίδης και ο Στέφανος Ρούτσης συνεχίζουν να λογίζονται ποδοσφαιριστές Γ.Σ. Δόξα Δράμας.

Προσθήκη κάτω από τα δοκάρια του Γιώργου Καραγιαννίδη
Στο δυναμικό της ομάδας μας επανακάμπτει ο Γιώργος Καραγιαννίδης.
Ο 20χρονος τερματοφύλακας (10/3/2003) έχει φορέσει τη φανέλα των "μαυραετών" κατά την περίοδο 2021-2022 από όπου αποχώρησε με προορισμό τον Πανδραμαϊκό.
Προέρχεται από την ομάδα του Μ.Αλεξανδρου Αγίου Αθανασίου, όπου κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο τελευταίο εξάμηνο του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΔ όντας από τους διακριθέντες του πρωταθλήματος, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει και από την Κ19 του Αστέρα Τρίπολης και του Α.Ο. Καβάλα

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσου : συνεχίζει στα "κιτρινόμαυρα" ο Παντελής Γρηγοριάδης !

Ανανεώσεων συνέχεια για τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισσου ...μεεωτον Παντελή Γρηγοριάδη να συνεχίζει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στους πρωταθλητές...