Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Δόξα Δράμας : νέος προπονητής ο Κύπριος Μάριος Παναγιώτου!

Ο Κύπριος Μάριος Παναγιώτου είναι τελικά ο "εκλεκτός" της διοίκησης της Δόξα κις Δράμας για την τεχνική ηγεσία της ομάδος:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινης ομάδας:

 Με πολύ μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό η οικογένεια της «Δόξας Δράμας» ανακοινώνει την έναρξη   της   συνεργασίας   μας   με   το Μάριο  Παναγιώτου,   ο   οποίος   αναλαμβάνει προπονητής της Α’ ομάδας του συλλόγου.

Ο Μάριος Παναγιώτου έχει γεννηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 1980 στη Λεμεσό της Κύπρου.Είναι κάτοχος  διπλώματος  UEFA Pro  και  μετά   την καριέρα του ως  ποδοσφαιριστής έχει εργαστεί στον ΑΟ Γλυφάδας, στον ΑΣ Λεωνιδίου, στον Αγιο Τύχονα, στην ομάδα Κ19 τουΠΑΣ Γιάννινα, στον ΠΑΟ Ρουφ, στον Πιερικό και στον ΑΠΣ Ζακύνθου. 

Ο πρόεδρος του ΔΣ της Δόξας Δράμας δήλωσε ότι είναι βέβαιος πως ο Παναγιώτου αποτελεί   την   κατάλληλη   λύση   για   τη   θέση   του   προπονητή,   όπως   και   ότι   έχει   όλα   τα προσόντα και την απόλυτη στήριξη του Δ.Σ., ούτως ώστε να πετύχει στο έργο του.

Ο Παναγιώτου με τη σειρά του δήλωσε ότι αποτελεί μεγάλη του τιμή το γεγονός ότι θα μπορέσει να προσφέρει από τη θέση του προπονητή, σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο, όπως είναι η Δόξα Δράμας. Με ζωή μεγαλύτερη του ενός αιώνα, η Δόξα Δράμας  κατά τον Παναγιώτου  δεν είναι   μόνο  μια  από  τις  ιστορικότερες  ομάδες της  χώρας  αλλά  και  μια ομάδα πολλά υποσχόμενη, με πλούσιο ταλέντο, η οποία μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι με δουλειά και αφοσίωση ο κόσμος της Δράμας θα δει την ιστορική ομάδα της πόλης να διαγράφει μια εξαιρετική πορεία. 

Το Γραφείο Τύπου

A' ΕΠΣ Δράμας : live scores οι αγώνες της 20ης αγωνιστικής! (Σάββατο 24/2 , 15:30)

  Με την 20η συνεχίζεται σήμερα  Σάββατο 24/2 , στις 15:30 μ.μ. , το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας ...και η ''Ο'' χάρη (και) σ...