ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Δόξα 2016 : συνεχίζει και την νέα χρονιά η Ιφιγένεια Μάκρα!

 Συνεχίζεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός στην Δόξα 2016 και μια ακόμη ανανέωση συνεργασίας είναι αυτή της Φένιας Μάκρα που συμφώνησε να παραμείνει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Δράμα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να έχουν ξεκινήσει για πολλούς από εμάς όμως η ομάδα μας συνεχίζει με συνέπεια την πραγματοποίηση του σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Ιφιγένεια Μάκρα.

Η Φένια αν και βρίσκεται λίγους μήνες κοντά μας έγινε αναπόσπαστο κομμάτι μας.

Ξεχώρισε για την αγωνιστικότητα και την συνέπεια της ενώ με την εμπειρία της βοήθησε τις μικρές σε ηλικία συμπαίκτριες της αν και η ίδια είναι μόλις δεκαοχτώ ετών.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η ανανέωση αυτή οφείλεται και στην συνεργασία της ομάδα μας με την ομάδα του ΠΑΟΚ στο δυναμικό του οποίου ανήκει η Φένια.

Να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον κ. Κώστα Βαρδαλή γενικό αρχηγό και υπεύθυνο της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ για την αγαστη συνεργασία έτσι ώστε να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά η Φένια στην ομαδα μας.

Φένια έγινες γρήγορα μια από εμάς .....αγάπησες την ομάδα και αγαπήθηκες από όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας μας......η νέα χρονιά να σε βρει με την ίδια αγωνιστικότητα...το ίδιο πάθος και κυρίως με τα ίδια χαμόγελα να κατακλύζουν κάθε γωνιά του γηπέδου και των αποδυτηρίων

A.E. Eυόσμου - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 2-1 : δικαιούται το θετικό αποτέλεσμα ...το οποίο στέρησε ο διαιτητής!

 Την πρώτη της ήττα ...στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη ο πρωταθλητής της Ε...