ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Δόξα 2016 : τριπλή ανανέωση με όραμα το μέλλον!

 Συνεχίζεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός στην Δόξα 2016 και το πρόγραμμα του Σαββάτου περιελάμβανε τρεις ανανεώσεις αθλητριών που προέρχονται απο τις ακαδημίες του συλλόγου και έχουν δείξει το ταλέντο τους αγωνιζόμενες με την πρώτη ομάδα !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Μια ομάδα έχει μέλλον όταν στηρίζεται στα δικά της παιδιά .

Αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας οι τρεις δεκαεξαχρονες παίκτριες που τα δύο τελευταία χρόνια έχουν πάρει η καθεμία το δικό της χρόνο συμμετοχής και αποτελούν πρωταρχικές επιλογές του προπονητή Νίκου Τσιμπλιδη.

Ο λόγος για τις:

Ελπίδα Πουλιουδη. Η Ελπίδα είναι διεθνής και αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής ομάδας κορασίδων. Γεννημένη το 2007 είναι γέννημα θρέμμα της ακαδημίας μας και γρήγορα πήρε θέση στις βασικές επιλογές του προπονητή.


Ασημίνα Χατζηϊωάννου. Η Μίνα είναι και αυτή γεννημένη το 2007 ενώ και αυτή προέρχεται από τα τμήματα υποδομής. Έχει κληθεί και αυτή στην Εθνική κορασίδων ενώ την τελευταία αγωνιστική περίοδο ήταν συνεχώς στις βασικές επιλογές του coach.


Κατερίνα Κελεμπεκη. Η Κατερίνα η τρίτη της παρέας του 2007 προωθήθηκε στην αγωνιστική ομάδα και αυτή από την ακαδημία μας. Έχει πάρει συμμετοχές ως βασική την τελευταία αγωνιστική περίοδο και αποτελεί με την διάθεση την συνέπεια και το δυναμισμό της παράδειγμα για όλα τα μικρότερα κορίτσια της ομάδας.

Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και με τις τρεις νεαρές παίκτριες

Ελπίδα, Ασημίνα και Κατερίνα και η επόμενη χρονιά στην ομάδα να σας δώσει τις ίδιες χαρές τις ίδιες επιτυχίες και ακόμη περισσότερα χαμογελα

Δόξα Δράμας : ώρα Καλλινικίδη για το restart της ιστορικής ομάδας ;

  Με e-mail  που στάλθηκε τις προηγούμενες ημέρες  στα γραφεία του ΓΣ Δόξα Δράμας, η πλευρά του Άγγελου Καλλινικίδη επισημοποίησε το ενδιαφέ...