ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

ΕΠΣ Ξάνθης : στις 2-3/9 η πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής χρονιάς! Με δύο κατηγορίες πλέον....αντί για τρείς που υπήρχαν μέχρι σήμερα!

 Το πρώτο σαββατοκύριακο (2-3/9) του ερχόμενου Σεπτέμβρη οριοθετείται η έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς στην ΕΠΣ Ξάνθης , όπως ανακοίνωσε η θρακιώτικη λίγκα όπου η είδηση που βγαίνει είναι η νέα δομή των πρωταθλημάτων ....μιας και απο την φετινή χρονιά θα υπάρχουν δύο κατηγορίες , η Α΄και η Β΄(με δύο ομίλους) αντί για τρείς (Α΄, Β΄και Γ΄) που υπήρχαν μέχρι σήμερα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση  της ΕΠΣ Ξάνθης : 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης γνωστοποιεί στα σωματεία της τις παρακάτω ημερομηνίες έναρξης των διοργανώσεων για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Έναρξη Α’ γύρου κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης: 2-3/09/2023

Έναρξη πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 9-10/09/2023

Έναρξη πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 9-10/09/2023

Η ενημέρωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του καλύτερου προγραμματισμού των ομάδων και της συνεργασίας μεταξύ ΕΠΣ και σωματείων.

Για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 θα υπάρχει η Α’ κατηγορία και δυο όμιλοι της Β’ κατηγορίας, με τις ομάδες να χωρίζονται βάσει βαθμολογικής κατάταξης αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, οι Β’ ομάδες να χωρίζονται βάσει κλήρωσης και τις νεοσύστατες ομάδες αλλά και όσες επαναδραστηριοποιήθηκαν να τοποθετούνται αλφαβητικά.

Παράλληλα ενημερώνουμε πως θα διεξαχθεί αγώνας Super Cup μεταξύ του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας Άρη Πετεινού και του Κυπελλούχου της Ένωσης Ορφέα Ξάνθης με πιθανή ημερομηνία στις 19 Αυγούστου.

Τέλος ενημερώνουμε τα σωματεία ότι από την Τετάρτη 12 Ιουλίου θα μπορούν να παραλάβουν τις προκηρύξεις και όλα τα σχετικά έγγραφα από τη Γραμματεία της Ένωσης.

Νίκη Ευκαρπίας : αγωνίζεται στα μπαράζ...και παραιτείται απο το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής!

 Την πρόθεση της να αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής της Γ΄Εθνικής (με τον Αστέρα Πετρίτη να είναι ο ''τυχερός'')  ανακοίνωσε ...