ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

O Σάββας πήρε ...''ρεβάνς'' απο τον Λάζαρο ! 2ος φιλανθρωπικός αγώνας ΦΙΛΟΙ ΜΑΥΡΟΜΕΛΙΔΗ vs ΦΙΛΟΙ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ...5-3 φωτοστιγμές με τον φακό της ''Ο'' ! (photos)

 To Σάββατο 24/6 στο γήπεδο της Δόξας Δράμας πραγματοποιήθηκε ο 2ος φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των ΦΙΛΩΝ ΣΑΒΒΑ ΜΑΥΡΟΜΕΛΙΔΗ vs ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ παρουσία λιγοστών φίλων του ποδοσφαίρου δυστυχώς!

Με αρκετούς αστέρες του πρόσφατου παρελθόντος στο δραμινό ποδόσφαιρο θα περίμενε κανείς οι φίλοι που θα παρακολουθούσαν τον αγώνα να είναι πολύ περισσότεροι....

Δυστυχώς όμως για λεζάντες σε facebook και instagram είμαστε πρώτοι...αντί να στηρίζουμε τέτοιες αξιέπαινες προσπάθεις!

Να σημειωθεί ότι ο ''κουμπαράς'' στον οποίο συγκεντρώνονται χρήματα τα οποία θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό θα παραμείνει στο SEVEN BOX μέχρι το Σάββατο 1/7 !

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα , ο Σάββας πήρε ρεβάνς (5-3) απο τον Λάζαρο για την ήττα στο πρώτο ματς με τους Φιλίππου (2) , Σαββίδη (2) και Παντζαρίδης σκόραραν για τους φίλους του Σάββα Μαυρομελίδη ενώ για τους φίλους του Λάζαρου Μουρατίδη σκόραραν οι Τζιβανάκης , Μίλο και Μουρατίδης!

Στο ημίχρονο του αγώνα έγινε διαγωνισμός δοκαριού όπου ο Γιάννης Μαυροβασίλης ''βρήκε στόχο'' απο το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε ένα δώρο προσφορά του Στάθη Μελικίδη!

Πριν την έναρξη έγινε παρουσίαση των ομάδων ενώ βραβεύτηκαν οι κ.κ. Στάμογλου Τάκης (για την πολυετή προσφορά στο δραμινό ποδόσφαιρο) , Λάζαρος Παπαλαζάρου (για την αδιάκοπη ενημέρωση στο δραμινό ποδόσφαρο) , Ηλίας Χατζηελευθερίου (για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο όντας ο 1ος σκόρερ της Δόξας στην Β΄Εθνική) και ο Νίκος Μαδεμλής (για την ανιδιοτελή αγάπη στο ποδόσφαιρο)  ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς μνήμη του επί σειρά ετών παράγοντα της Προσοτσάνης Νίκου Τέντσιου....


Ωστόσο η είδηση που βγήκε μέσα απο την συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν η δημιουργία απο τους δύο φίλους μιας  Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας με την ονομασία ''ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ'' όπου ο καθένας θα μπορεί να καταθέτει ότι θέλει ο ίδιος (απο ένα σεντς μέχρι ότι μπορεί) και σε περίπτωση κάποιου τραυματισμού αθλητή απο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΘΛΗΜΑ να χρησιμοποιεί μέρος του διαθέσιμου ποσού προς αποκατάσταση του....

Απο πλευράς φίλων του Σάββα Μαυρομελίδη αγωνίστηκαν  οιΑθανασιάδης Πλ. , Ταντσίδης , Ζαμανόπουλος , Μαυρομελίδης , Παντζαρίδης , Νέλκος , , Χαριζάνης  Παλιόγλου , Παπαδόπουλος Πέτρος , Ζορμπίδης Αλ. , Σαμαράς , Φιλίππου , Μίλο ,  Κωσταντινίδης Μ. , Σαββίδης Σάββας (Ψηλός).


Απο πλευράς φίλων του Λάζαρου Μουρατίδη αγωνίστηκαν οι Καγκελίδης , Σαββίδης Σ. ,  Δημητρίου Γ. ,Πατακάκης , Ζορμπίδης Φ., Τσελεγκίδης , Φερφέρης , Κυριακίδης Δ. , Κιοσές (Καίσαρας) , Σάββας Σαββίδης (κοντός)  ,Λαζαρίδης , Μουρατίδης , Βογιατζής , Τζιβανάκης  .


Παρακάτω δείτε φωτοστιγμές της εκδήλωσης μέσα απο τον φακό της ''Ο'' .....









































































ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Ηρακλής Αμμουδιάς 2-2 : τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης! (vid)

  (Χ)ωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στον 1ο όμιλο των πρωταθλητών των Ενώσεων , ανάμεσα στον ΠΑΟΠ Ν. Αμι...