ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Γ.Σ. Δόξα Δράμας : πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γ.Σ. των ''Μαυραετών'' !

 Στη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας έγινε η ετήσια γενική συνέλευση του Γ.Σ. Δόξα Δράμας στη διάρκεια της οποίας το σώμα των παρισταμένων μελών του συλλόγου μας ενέκρινε τον ετήσιο διοικητικό και οικονομικό απολογισμό καθώς και τον προϋπολογισμό των εσόδων και εξόδων του νέου οικονομικού έτους.

Ακολούθησε αναφορά στα τρέχοντα θέματα όπου παραθέτουμε τα βασικά σημεία για την ενημέρωση των μελών μας που δεν παραβρέθηκαν:

α) Το Δ.Σ της Δόξας συμμετέχει αδαπάνως στο ερευνητικό πρόγραμμα (Άλκης Καμπανός) σε συνεργασία με το τμήμα δημοσιογραφίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.
Ο τίτλος του προγράμματος είναι «Μελέτη βιωσιμότητας του Γ.Σ Δόξα Δράμας».
Στόχος του προγράμματος είναι η καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης αποδοχής της ομάδας από την τοπική κοινωνία και κατόπιν η ανάπτυξη προτάσεων για τη βιωσιμότητα και την προαγωγή της ομάδας.
Αντίστοιχα προγράμματα δεν έχουν γίνει στο παρελθόν για άλλους γυμναστικούς συλλόγους και κρίνεται ως πρωτοποριακό καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για τη βελτιστοποίηση και επανασύνδεση της τοπικής κοινωνίας με τη Δόξα.


β) Τη χρονιά που πέρασε ο Γ.Σ Δόξα Δράμας διοργάνωσε χορό με παραπάνω από 500 προσκεκλημένους, καθώς και δύο λαχειοφόρες αγορές για τη συντήρηση της Α’ ομάδας του συλλόγου.
Την Δόξα Δράμας στηρίζουν παραπάνω από 80 μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.


γ) Οι αγώνες της Α’ ομάδας της Δόξας Δράμας προβλήθηκαν από τη διαδικτυακή πλατφόρμα κατόπιν συμφωνίας του Δ.Σ με την εταιρεία ΙnSports TV.


δ) Μετά από πρόταση του μέλους του συλλόγου και μέλους της εξελεγκτικής επιτροπής, Αθανάσιου Πετρόπουλου που έγινε δεκτή από το σώμα των μελών, στη φανέλα που θα χρησιμοποιεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα θα υπάρχουν τρία ασημένια αστέρια σε ένδειξη τιμής για τη συμμετοχή του συλλόγου μας στους ισάριθμούς τελικούς του κυπέλλου Ελλάδας.

Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...