ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική: Ομάδα παραιτήθηκε από το τελευταίο ματς και… πήρε την άνοδο!!!

 Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο  και συγκεκριμένα στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική όπου ο Αστέρας Βάρης παραιτήθηκε από τον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα Σύρου και… πήρε το εισιτήριο για την ανώτερη κατηγορία.

Την Τετάρτη (7/6), η ομάδα της Βάρης δήλωσε εγγράφως παραίτηση από το παιχνίδι με τον σύλλογο από της Κυκλάδες επικαλούμενη μεγάλα έξοδα μετακίνησης τα οποία δεν μπορεί να καλύψει όπως και υποχρεώσεις αθλητών της στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Κατά συνέπεια, το παιχνίδι θα κριθεί στα χαρτιά με 3-0 υπέρ της Ελλάδας Σύρου.

 Όμως η κυκλαδίτικη ομάδα χρειαζόταν νίκη με 4-0 στο παιχνίδι που θα γινόταν για να πάρει εκείνη την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Με την εξέλιξη αυτή, και παρότι η αποστολή της ήταν πολύ δύσκολη, η Ελλάς Σύρου δεν θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει στο γήπεδο την άνοδό της.

Αυτό διότι η προκήρυξη του Πρωταθλήματος δεν προβλέπει κάποια τιμωρία, οπότε κρίνονται και οι τρεις πρώτες θέσεις του ομίλου, με τον Ηλυσιακό, την ΑΕΡ Αφάντου και τον Αστέρα Βάρης να κερδίζουν την άνοδο στη Γ' Εθνική για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 5ης αγωνιστικής! (Κυριακή 19/5 , 17:00)

  Με την 5η αγωνιστική συνεχίζεται  το απόγευμα της Κυριακής 19/5  το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωτα...