ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Ε. Αμπελοκήπων Δράμας : κλιμάκιο των ''κιτρινόμαυρων'' σε σεμινάριο της ΑΕΚ στο ''ΟΠΑΠ Arena'' !

 Mια ακόμη σημαντική στιγμή για την Ακαδημία της Α.Ε. Αμπελοκήπων ήταν η συμμετοχή κλιμακίου αποτελούμενου απο τον προπονητή Ντίνο Τεγξίζογλου , τον προπονητή Τ/Φ Ανέστη Ιατρού αλλά και τους ποδοσφαιριστές Άγγελο Μπόσκο και Δημήτρη Τσερκέζο , σε σεμινάριο που διεξήχθη στο ''σπίτι'' της ΑΕΚ ...το OPAP ARENA !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ''κιτρινόμαυρης'' ακαδημίας:

Μετά την λήξη μιας επιτυχημένης σεζον για τις υποδομές αλλά και το Αντρικο μας τμήμα , ο υπεύθυνος της Ακαδημίας και προπονητής της πρώτης ομάδας, Τεγξίζογλου , μαζί με τους Αγγελος Μποσκο (παίκτη του αντρικού ) και Τσερκέζο Δημητρη (παίκτη του αντρικού ) παρακολούθησαν ένα σημαντικό σεμινάριο με διακεκριμένους εισηγητές στο γήπεδο OPAP ARENA στην Αθήνα .

Θα ήταν άξιο σημασίας να τονιστεί ότι οι δυο παίκτες του αντρικού τμήματος , ταξίδεψαν από την Δράμα στην Αθήνα με σκοπό καθαρά την παρακολούθηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου . Με αυτό τον τρόπο πήραν και μια εικόνα της δυσκολίας του να μαθαίνεις κάτι στην θεωρία και να το μεταφέρεις σε πράξη μέσα στο γήπεδο . Της δουλειάς δηλαδή του προπονητή .
• Παράλληλα ο κ. Ανέστης Ιατρού (3ος απο αριστερά στην 3η σειρά) , προπονητής τερματοφυλάκων ,παρακολούθησε στην Θεσσαλονίκη την πρώτη σχολή national goalkeeper C που διοργανώνεται στην Ελλάδα από την ΕΠΟ , και πλέον είναι ο πρώτος προπονητής τερματοφυλάκων με το παραπάνω δίπλωμα στην διάθεση του .
• Ο κ. Τεγξίζογλου και ο κ. Ιατρού παρακολούθησαν πρόσφατα και σεμινάρια προπονητικής στην Κύπρο αλλά και στην Αθήνα .

Η συνεχής επιμόρφωση και εκπαίδευση αποτελούν βασικούς πυλώνες στην ακαδημία μας , καθώς το άθλημα του ποδοσφαίρου είναι κάτι που μεταβάλλεται και εμείς προσπαθούμε να παραμένουμε ενημερωμένοι για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη επίδραση στους μικρούς αθλητές των υποδομών .

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Ηρακλής Αμμουδιάς 2-2 : τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης! (vid)

  (Χ)ωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στον 1ο όμιλο των πρωταθλητών των Ενώσεων , ανάμεσα στον ΠΑΟΠ Ν. Αμι...