ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Δράμα'86 : συνεχίζουν και την νέα χρονιά Σινά και Χαϊτίδης!

 Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με το τεχνικό team και τους κ.κ. Βαλαβάνη , Καλαϊτζίδη και Λαζαρίδου , σειρά έχει πλέον η ανανέωση του έμψυχου δυναμικού στην Δράμα'86 ....με τους Σινά και Χαϊτίδη να ανοίγουν τον ''χορό'' των ανανεώσεων!

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της δραμινής ομάδος :

Ο διεθνής με την Εθνική Νέων Αρμάντο Σίνα, γέννημα θρέμα των Ακαδημιών του συλλόγου μας συνεχίζει στους Δραμινούς.

Ο αθλητής δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον BIANCO MONTE DRAMA 1986 : Άλλον έναν χρόνο στο σπίτι μου είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα παραμείνω σε μια ομάδα με μέλλον μπροστά της και εύχομαι να την βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ να πετύχει τους στόχους της. Τέλος ευχαριστώ τον κόουτς Σάκη Βαλαβάνη και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου.


Ο BIANCO MONTE DRAMA 1986 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την παραμονή και την νέα σαιζόν του Χρήστου Χαϊτίδη στην ομάδα μας.
Ο Χρήστος Χαϊτίδης δήλωσε για την παραμονή του στους Δραμινούς: Αρχικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου Σάκη Βαλαβάνη αλλά και στην διοίκηση της ομάδος για την εμπιστοσύνη τους. Νομίζω πως αυτή θα είναι η 10η σεζόν μου σε αυτό το σύλλογο και περιμένω πολλά από αυτήν.
Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας εντός και εκτός γηπέδου για να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα βδομάδα με την βδομάδα.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που για ακόμη μια χρονιά ήταν σε κάθε εντός έδρας και σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια δίπλα μας και μας στήριξε.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας και σας περιμένουμε και αυτή τη χρονιά κοντά μας!



Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : ο πίνακας των σκόρερς!

 Επτά γκολ (7) σημειώθηκαν στην 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έτσι φθάσαμε στα 28 τέρματα απο τ...