ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Λευτέρης Ροδίτης : ''με πάρα πολύ δουλειά φτάσαμε σε μια τέτοια μεγάλη στιγμή για αυτό το μικρό χωριό'' !

Οδήγησε την Δόξα Βώλακα στο παρθενικό της πρωτάθλημα στην 46χρονή ιστορία του ακριτικού συλλόγου και ετοιμάζεται να την οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία!

O Λευτέρης Ροδίτης...στα ουράνια !!! (photo : Χριστίνα Γεωργιάδου / sportdrama.gr)

Ο Λευτέρης Ροδίτης , προπονητής των ''Μαυραετών'' , μίλησε λίγες ώρες μετά την μεγάλη επιτυχία στην ''Ο'' τονίζοντας τα εξής : 

 ''Πολύ μεγάλη χαρά για μια πάρα πολύ μεγάλη κατάκτηση ενός πρωταθλήματος από ένα μικρό και ορεινό χωριό όπως ο Βώλακας. 

Η επιτυχία είναι πολύ μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα είχε το μικρότερο μπάτζετ από τους διεκδικητές,αλλά είναι και η ομάδα που στήριξαν ποδοσφαιριστές από το χωριό μαζί με 4 ποδοσφαιριστές από το Νευροκόπι που ήρθαν να συνεισφέρουν σε όλη την προσπάθεια.

Ένα ακόμη θετικό είναι ότι δεν πήραμε καμία μεταγραφή το καλοκαίρι ( έφυγαν Τσιμισκιδης και Μποσκος)  ούτε καν τον Ιανουάριο ,αλλά με πάρα πολύ δουλειά φτάσαμε σε μια τέτοια μεγάλη στιγμή για αυτό το μικρό χωριό.

Μόνο μπράβο στους άξιους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και στους άξιους  συνεργάτες μου για την πολύτιμη προσφορά τους .

Ενώ θα ήθελα να πω , αν και όλη την χρονιά  για οποιαδήποτε λόγο και άθελά μας και πάνω σε στιγμές έντασης ,   χωρίς να υπάρχει ίχνος διάθεσης να  δημιουργήσουμε κακή εικόνα και αρνητικά συναισθήματα σε οποιαδήποτε άνθρωπο (ποδοσφιστες- διαιτητές -φιλαθλους - παράγοντες- διμοσοογραφους)  μια ειλικρινή συγγνώμη!