ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και τελική βαθμολογία !

 Με την 30η αγωνιστική ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 20 γκολ και έτσι  στον φετινό μαραθώνιο επιτεύχθησαν 620 τέρματα !

Νέα πρωταθλήτρια για παρθενική φορά στην ιστορία της ....το ''καμάρι του Φαλακρού Όρους'' ...η Δόξα Βώλακα όπου επικράτησε στον ''τελικό'' του πρωταθλήματος με σκορ 0-1 μέσα στην Προσοτσάνη !!!!

Στον αντίποδα ...μετά την Αλιστράτη και την Καλή Βρύση στην Β΄Κατηγορία υποβιβάσθηκε το Δοξάτο που γνώρισε οδυνηρή ήττα απο την Πετρούσα ενώ στα μπαράζ οδηγήθηκε ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου που θα αντιμετωπίσει την 3η ομάδα της Β΄ΕΠΣ Δράμας και θα εύχεται πλέον ο συντοπιτης Βώλακας να ανέλθει στην Γ΄Εθνική ώστε σε περίπτωση νίκης στο μπαράζ ...να ''σώσει'' την χρονιά στις καθυστερήσεις !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου και η τελική βαθμολογία έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε) :



Γιώργος Πολυχρονίδης (προπονητής ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού) : θέλουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το δραμινό ποδόσφαιρο...και να γράψουμε ιστορία''!

 Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΠΣ και ο προπονητής της δραμινής πρωταθλήτρ...