ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Μεγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου 3-1 : έκλεισε με νίκη το πρωτάθλημα...και ανακοίνωσε για 6η σερί σεζόν τον Γιώργο Πολυχρονίδη!!!

 Νικηφόρα έκλεισε το φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού με σκορ 3-1 επί του αξιόμαχου Μεγα Αλέξ. Ξηροποτάμου , στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ΄΄κιτρινόμαυροι΄΄ τερμάτισαν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα πιστοποιώντας μετά απο αρκετά χρόνια την επιστροφή τους ...στην ελίτ του δραμινού ποδοσφαίρου ενώ απο την άλλη πλευρά ο Μέγας πέτυχε αρκετά νωρίς τον στόχο της παραμονής και έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές (όπως και ο ΠΑΟΠ άλλωστε) να δείξουν το ταλέντο τους και κερδίσουν εμπειρίες...

Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης οι ''κιτρινόμαυροι'' ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πολυχρονίδη για έκτη σερί σεζόν !!!!


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...και σε ένα καλό παιχνίδι με αρκετό τέμπο εκατέρωθεν , οι τυπικά γηπεδούχοι (το ματς έγινε στο Νικοτσάρα λόγω επανασποράς στην Νέα Αμισσό) άνοιξαν το σκορ αρκετά γρήγορα στο 6΄με τον Τσιμισκίδη ενώ στο 15΄ο Ζαγιαγκου διπλασίασε τα τέρματα των ΄΄κιτρινόμαυρων'' ....

Στην συνέχεια ο Ξηροπόταμος αντέδρασε και μείωσε με τον Τανούσι στο 28' ο οποίος διαμόρφωσε και το αποτέλεσμα ημιχρόνου (2-1) !

Στην επανάληψη οι ''κιτρινόμαυροι'' βρήκαν και τρίτο γκολ όταν ο Τσιάρας στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του...μετά απο προσπάθεια του Πούλα , διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ 3-1 !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' του αγώνα με τα πλήρη στοιχεία καθώς και φωτοστιγμές απο τον φακό της καλής φίλης Ελένη Ευστρατίδου την οποία ευχαριστούμε θερμά για το φωτογραφικό υλικό :







Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...