ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα της 29ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 29η προ-τελευταία και εμβόλιμη αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας το απόγευμα της Τετάρτης 3/5 όπου σημειώθηκαν 27 γκολ και έτσι φθάσαμε στα 600 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη και πάμε για το συγκλονιστικότερο φινάλε της τελευταίας 20ετίας!!!!!

Η Προσοτσάνη πέρασε απο το Καλαμπάκι (0-1) με το γκολ του νεαρού Τσαγκαλίδη στο 32΄και πλέον υποδέχεται στον ''τελικό του πρωταθλήματος'' την Δόξα Βώλακα που έριξε στο ''καναβάτσο'' την Νέα Αμισσό (2-1) με τέρματα των Σίγγου και Στάϊκού ενώ για τους ''κιτρινόμαυρους'' μείωσε στο 89΄ο Παπακωσταντίνου!

Η Προσοτσάνη (62β) με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα.....ο Βώλακας (62β.) παίρνει το πρωτάθλημα ....με ισοπαλία όμως σε περίπτωση που η Χωριστή (61β.) νικήσει τον Καλαμώνα εντός έδρας ....''τους κλέβει'' την κούπα !!!!!

Η Χωριστή τώρα που πέρασε με σκορ 2-4 απο την δύσκολη έδρα του Ξηροποτάμου σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις ...με τους ''κυανόλευκους'' να προηγούνται με τον Αμανατίδη...τους γηπεδούχους να ανατρέπουν το σκορ στο 45΄με τον Κιοσέ ...ωστόσο ο Δούμπλατζης στα ''χασομέρια'' του ημιχρόνου έβαλε ξανά στο κόλπο τον Ορφέα!

Έναν Ορφέα που αγωνίστηκε για ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο χωρίς τον Κώστα Παπαεμμανουήλ ο οποίος αποβλήθηκε στην φάση του πέναλτι στο 45΄.....και παρ'όλα αυτά βρήκε δύο γκολ με Αμανατίδη και Μελισσίδη στο τελευταίο τέταρτο και πήρε σπουδαίο τρίποντο!!!

Στα υπόλοιπα ματς...η Πετρούσα σε ένα ματς-γιορτή αφού στο ημίχρονο απονεμήθηκε το κύπελλο του πρωταθλήματος στην Κ12 των γηπεδούχων επιβλήθηκε με σκορ 3-0 ....ενώ στην Καλλίφυτο σε μια ''προσωπική μονομαχία'' μεταξύ Φουρουτζή (δύο γκολ) και Παρουτσή (χατ-τρικ) οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 5-0 επί του Άρη Καλαμώνα...

Στην Αλιστράτη ο τοπικός Μακεδονικός προηγήθηκε με σκορ 2-0 στο 30΄ επί του Μέγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου στο 30΄ ...έχοντας στην σύνθεση του ...τον 52χρονο (!!!!) Θοδωρή Κουτλε ωστόσο οι ''ερυθρόλευκοι'' με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο ημίωρο ανέτρεψαν το σκορ και πήραν το τρίποντο (2-3) !

Τέλος στο Λεκανοπέδιο ο τοπικός Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου , στον τελευταίο αγώνα της σεζόν (αφού το Σάββατο έχει ρεπό) επικράτησε με σκορ 4-0 επί της Καλής Βρύσης και πλέον περιμένει το ερχόμενο Σάββατο να μην επικρατήσει το Δοξάτο επί της Πετρούσας για να πάει αυτός στα μπαράζ και όχι στον απευθείας υποβιβασμό!!!!!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη τελευταία αγωνιστική έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε) :









ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Ηρακλής Αμμουδιάς 2-2 : τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης! (vid)

  (Χ)ωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στον 1ο όμιλο των πρωταθλητών των Ενώσεων , ανάμεσα στον ΠΑΟΠ Ν. Αμι...