ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου - Ορφέας Χωριστής 2-4 : συνεχίζει να ''κρυφοκοιτάει'' τον τίτλο ! (vid)

 Δεύτερη σημαντική νίκη για τον Ορφέα Χωριστής μέσα σε λίγες ημέρες οπου μετά την Δόξα Βώλακα ξεπέρασε και το εμπόδιο του μαχητικού Μέγα Αλέξ. Ξηροποτάμου εκτός έδρας με σκορ 2-4 , στο πλαίσιο της 29ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι οι φιλοξενούμενοι έφθασαν τους 61 βαθμούς και συνεχίζουν να βρίσκονται στο ''κυνήγι'' της Προσοτσάνης και του Βώλακα που προπορεύονται με έναν βαθμό περισσότερο και πλέον με νίκη το ερχόμενο Σάββατο επί του Άρη Καλαμώνα εντός έδρας και ενδεχόμενη ισοπαλία στο μεγάλο ντέρμπι Προσοτσάνης - Βώλακας θα ''κλέψουν'' τον τίτλο του πρωταθλητή!!!!!!


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...και σε ένα γεμάτο ποδοσφαιρικά παιχνίδι οι δύο ομάδες κυνήγησαν απο τα πρώτα λεπτά το γκολ , με τον Ορφέα να ανοίγει το σκορ στο 10' με τον Αμανατίδη να ξεφεύγει απο τον Τσιάρα και με ωραίο σουτ να διαμορφώνει το 0-1 !

Στο 12' ο Καλλέργης θα απειλήσει αλλά το σουτ θα φύγει λίγο αουτ ενώ στο επόμενο λεπτό ο Τανούσι θα κλέψει απο τον Μανωλεσάκη και με ωραίο σουτ θα φέρει το ματς στα ίσα...(1-1)!

Στο 19΄το σουτ του Κιοσσέ θα μπλοκάρει ο Κιουμουρτζής ενώ στο 25' το σουτ του Αμανατίδη θα σταματήσει στο δοκάρι !!!

Στο 35' ο Δούμπλατζης θα σουτάρει και η μπάλα θα φύγει αουτ ενώ στο 45΄ο Τανούσι θα ανατραπεί απο τον Παπαεμμανουήλ ο οποίος θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία!
Την εσχάτη των ποινών θα αναλάβει ο Κιοσσές  ο οποίος θα δώσει προβάδισμα στον Μέγα (2-1) !!!

Το ημίχρονο όμως θα τελειώσει χωρίς κάποια ομάδα να προηγείται αφού στην επόμενη φάση ο Σολάκης θα ανατρέψει τον Καλλέργη και το πέναλτι θα εκτελέσει ο Δούμπλατζης που θα διαμορφώσει το 2-2 !

Στην επανάληψη ο Ορφέας θα συνεχίσει έστω και με 10 παίκτες να ψάχνει το πολυπόθητο γκολ...θα απειλείσει δις με Δούμπλατζη και Αραμπατζή και στο 75΄ο Αμανατίδης με ψύχραιμο πλασέ μετά απο παράλληλη σέντρα του Αραμπατζή θα βάλει μπροστά τον Ορφέα με σκορ 2-3 !

Στο 80΄ο Μελισσίδης με ένα άπιαστο σουτ απο 35 και πλέον μέτρα θα κλειδώσει το τρίποντο (2-4) !!!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι απο το 70΄και μετά και ο Ξηροπόταμος έμεινε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Καρασαββίδη και ενώ είχε κάνει όλες του τις αλλαγές...

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) ενώ στο video που ακολουθεί (μέσα απο την Στάρ Β. Ελλάδος) δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου...


Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...