ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Μεγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου - Εθνικός Αστ. Καλλιφύτου 2-1 : επέστρεψε στην ελίτ ο Άγιος...υπόθεση Καλλιφύτου η πρώτη δυάδα των σκόρερς !

 Νικηφόρα έκλεισε το φετινό πρωτάθλημα ο Μεγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου που επικράτησε με σκορ 2-1 επί του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου , στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ΄΄ερυθρόλευκοι'' τερμάτισαν στην 6η θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς (τρεις λιγότερους απο την 4η Νέα Αμισσό) και πιστοποίησε την επιστροφή του ...στην ελίτ του δραμινού ποδοσφαίρου...ενώ απο την άλλη πλευρά η Καλλίφυτος μας έδειξε όλη την χρονιά ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια ενώ οι Παρουτσής (20 γκολ) και Φουρουτζής (16 γκολ) πέτυχαν τα 36 απο τα 55 τέρματα της ομάδος ....κατακτώντας αντίστοιχα το ''χρυσό'' και το ''ασημένιο'' παπούτσι στον πίνακα των σκόρερς!


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερο ποδόσφαιρο , με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ με τον Ανέστη Τουματζίδη στο 37΄και τον Κοντρόπουλο στο 56΄ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν λίγο πριν το τέλος με τον Στράτο Παρουτσή στο 86΄!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...