ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Άρης Μικροχωρίου - Άρης Φωτολίβους 2-0 : ''αγκάλιασαν'' την άνοδο οι γηπεδούχοι!

 Συνέχισε την  αήττητη πορεία του ο Άρης Μικροχωρίου που επιβλήθηκε με σκορ 2-0 επί του Άρη Φωτολίβους , στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play-offs στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' σκαρφάλωσαν στην κορυφή των μπαράζ με 19 βαθμούς και πλέον πηγαίνει στους Σιταγρούς για να μην χάσει έτσι ώστε να ανέλθει για πρώτη φορά στην ιστορία του..στα μεγάλα σαλόνια !

Απο την άλλη πλευρά τα ''καναρίνια'' υποχώρησαν στην 2η θέση και πλέον θέλουν νίκη επί του ουραγού Νεροφράκτη την ερχόμενη Κυριακή για να επιστρέψει μετά απο έναν χρόνο στα ''μεγάλα σαλόνια'' !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι δυνατά και προηγήθηκαν στο 6΄με τον Μίλο (1-0) !

Στην συνέχεια το Φωτολίβος αντέδρασε έχοντας ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα με τους Νεβεσκιώτη (δις) και Ρουμελιώτη αλλά ο Πλάτων Αθανασιάδης βρέθηκε σε ετοιμότητα!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν βγήκαν μπροστά ψάχνοντας χώρους και στο 83΄ο Μελίδης ''κλείδωσε'' το πολύτιμο τρίποντο για τους ''κιτρινόμαυρους'' !

Διαιτητής : Χορόζογλου Β. (Ανδρέογλου Σ. - Αντωνίου Π.) 


Άρης Μικροχωρίου (Γιάννης Ιωαννίδης ) :
Αθανασιάδης , Ματσίνης - Μακρίδης , Καζάκης (37΄Μπαϊρακτάρης Δ. ---83΄Κούλα ) , Πεντεζίδης , Μπουμπέκης , Βασιλειάδης , Κοσκερίδης , Τσίτσος , Μίλο , Αλεξιάδης (65΄Γεωργιάδης) , Μελίδης (83΄Σανίτσας) 


Άρης Φωτολίβους (Γιάννης Ομπασης) : 
Πουλας , Παρασκεύας , Παπαδόπουλος Β. , Γκουζης , Γιαριτζίδης , Μυτσκίδης , Νεβεσκιώτης (78΄Κωσταντινίδης) , Ρουμελιώτης , Λέκοβιτς (ημιχ. Ευσταθιάδης) , Ζορμπίδης (66΄Τασσάκης) , Σεραφειμίδης .



HANDBALL PREMIER : το πρόγραμμα των play-offs ! Ποιες ημερομηνίες αγωνίζεται η Δράμα'86 κόντρα στον Ολυμπιακό

 Aνακοινώθηκε απο την ΟΧΕ το πρόγραμμα των αγώνων play-offs στο πρωτάθλημα της handball premier που αρχίζει αυτό το σαββατοκύριακο! Βέβαια σ...