ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Ορφέας Ελευθερούπολης - Δόξα Βώλακα 1-0 : άτυχη η δραμινή ομάδα ...μπορούσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα!

Αδίκησε τον εαυτό της ....στην Ελευθερούπολη η Δόξα Βώλακα, που με αντίπαλο τον τοπικό Ορφέα δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και γνώρισε οδυνηρή ήττα με 1-0 ,σκορ πλασματικό βάση της εμφάνισης των πρωταθλητών Δράμας.

Ο Λευτέρης Ροδίτης είχε στην διάθεση του , τους μέχρι πρότινος τραυματίες Στάϊκο και Μουζενίτοβ, που ξεκίνησαν στο παιχνίδι ενώ συνολικά όλοι οι παίκτες είχαν θετικό πρόσημο στην απόδοση τους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ορφέα Ελευθερούπολης να έχει πιο επιθετικές διαθέσεις και τον Βώλακα να μπαίνει μουδιασμένα, όπως και στο παιχνίδι με την Ορεστιάδα.

Ένα γεγονός το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, που αφού απείλησαν αρχικά με την κεφαλιά του Ράνου μετά από κόρνερ, κατάφεραν να προηγηθούν.

Στο 25', ο Μπαϊρακτάρι έκλεψε την μπάλα από τον Στάϊκο, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, γύρισε στον Βακιρτζή που με ιδανικό πλασέ από το ύψος του πέναλτι κέρδισε τον Παγκάκη για το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ξεκίνησε η υπέροχη του Βώλακα, που έχασε σωρεία ευκαιριών μέχρι την ανάπαυλα.

Αρχικά με τον Μποσκοψίου,που στο 29' έπιασε μια αδύναμη κεφαλιά μετά από φάουλ του Δράμπαλη, αλλά εν συνεχεία και με το σουτ του Σίγγου στο 44' σε μια γρήγορη αντεπίθεση που πέρασε λίγο εκτός.


Στην ανάπαυλα η Δόξα Βώλακα ήταν ακόμα πιο επιθετική, και προσπάθησε να σπάσει την διπλή ζώνη άμυνας που είχε καταλήξει να παίζει η ομάδα της Ελευθερούπολης, με τον Βαγγέλη Παγκάκη να είναι θεατής τουλάχιστον για τα πρώτα 20 λεπτά.

Η πρώτη σημαντική φάση για τους πρωταθλητές Δράμας είχε πρωταγωνιστή τον Δράμπαλη, με την κεφαλιά ψαράκι που επιχείρησε μετά από σέντρα του Σίγγου στο 49' να περνάει εκτός.

Η επόμενη απειλή ήρθε στο 58', με τον Μουζενίτοβ να επιχειρεί το ανάποδο ψαλίδι αλλά την μπάλα να περνάει αρκετά αουτ.

Στο 63' και πάλι πρωταγωνιστής ο Δράμπαλης που έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σταμπουλή και την μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στις καθυστερήσεις ο Βώλακας έχασε την μεγαλύτερη του φάση.

Ο Μαλίκης έκανε εκπληκτική ενέργεια από τα δεξιά, σέντραρε προς τον προωθημένο Μποσκοψίου ο οποίος ήταν ένα βήμα μπροστά από την μπάλα και δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά.

Έτσι,το παιχνίδι τελείωσε με πικρή επίγευση για την ομάδα του Βώλακα, που δικαιωματικά δικαιούταν βαθμό...αν όχι βαθμούς!


Ορφέας Ελευθερούπολης (Στέλιος Κατρακυλάκης):
Χατζηνικολής, , Παπαδόπουλος 
(63’ Παπουτσής) , Ράνος , Τουρασανίδης, Κεχαγιάς, Καπνόπουλος, Μπαϊρακτάρι, Βακιρτζής (80’ Τσολάρι), Τζαμπέγια, Προβατίδης (49’ Βερβερίδης), Κυγάης.


Δόξα Βώλακα (Λευτέρης Ροδίτης):
Παγκάκης, Κασσός (68’ Άρμεν Π.), Καρπιτσάρης(79’ Σταμπουλής Α.), Μποσκοψίου, Στάικος Ν. (72΄Μαλίκης) ,Βασιλειάδης Μ., Σίγγος Γ., Δράμπαλης (72’ Aρμεν Α.), Μουζενίτοβ (74’ Τσαμπάζης), Σταμπουλής Η., Μαρκόπουλος.


Eπιμέλεια : Κυριάκος Τσακιρίδης 


photos : Πρωϊνή Καβάλας

Σάκης Βαλαβάνης : ο ΔΡΑΜΙΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!

Μέχρι σήμερα είμασταν περήφανοι για τον Δραμινό προπονητή Σάκη Βαλαβάνη ο οποίος οδήγησε την Δράμα'86 στα πιο λαμπρά μονοπάτια της ιστορ...