ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας (play-offs) : η ''ταυτότητα'' της 3ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 3η αγωνιστική των play-offs συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας το απόγευμα της Κυριακής όπου σημειώθηκαν 17 γκολ και έτσι φθάσαμε στα 45 τέρματα απο την αρχή του μίνι-πρωταθλήματος !

Mυλοπόταμος - Αδριανή 2-2

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα ...η Δόξα Σιταγρών ανέβηκε μόνη πρώτη στην ειδική βαθμολογία μετά την νίκη της με σκορ 2-0 επι του Απόλλωνα Νεροφράκτη και ατενίζει με άλλον αέρα πλέον την συνέχεια !

Στον Μυλοπόταμο ...οι δύο ''Γηραιοί'' ''αλληλοεξοντώθηκαν'' μένοντας στο ισόπαλο μεν...χορταστικό δε 2-2 με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δύο φορές ....και να ισοφαρίζονται ισάριθμες και τον Μυλοπόταμο να τελειώνει τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παρασκεύη στο 80΄!

Ανάλογη τροπη και η μάχη ανάμεσα στους δύο ''κιτρινόμαυρους'' με το όνομα Άρης...με το Μικροχώρι να προηγείται νωρίς 0-2 στο 29' και το Φωτολίβος να ισοφαρίζει λίγο πριν το τέλος....

Τέλος στην Γραμμένη , η τοπική ομάδα συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία νικώντας με το ευρύ σκορ 5-2 τον Αίαντα Κερ. Αρκαδικού ...με τον Φερφέρη ...να θυμάται τα ''νιάτα'' του και να πετυχαίνει χατ-τρικ ....και τους ''ερυθρόλευκους'' να ανεβαίνουν στην 2η θέση !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε) :





Χριστός Ανέστη ! Υγεία και ευλογία σε όλο τον κόσμο...

  Χριστός Ανέστη! Η ΟRAGIASPOR-DRAMAS εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία , δυναμη και αγάπη !