ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Mέγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου - Άρης Καλαμώνα 2-2 : ευ(Χ)αριστημένοι αμφότεροι !

 (Χ)ορταστική ισοπαλία στο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου ανάμεσα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο και τον Άρη Καλαμώνα είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου , με τις δύο ομάδες να ''μοιράζονται'' βαθμούς και γκολ (2-2) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''ερυθρόλευκοι'' έφθασαν τους 34 βαθμούς και συνεχίζουν να βρίσκονται σταθερά μέσα στην πρώτη εξάδα ενώ απο την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν 0-2 εν τέλει πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στην μάχη της παραμονής ....

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...ο Καλαμώνας μπήκε καλύτερα στο πρώτο μέρος και αρκετά νωρίς άνοιξε το σκορ με τον Ντόβα στο 6ο λεπτό ενώ στο 29΄κέρδισε και το αριθμητικό πλεονέκτημα αφού ο Κοσμάς Παπαδόπουλος του Αγίου Αθανασίου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα απευθείας ανατρέποντας αντίπαλο σε προφανή θέση για επίτευξη τέρματος..

Αυτή η εξέλιξη είχε σαν συνέπεια ο Άρης να βγεί ακόμη περισσότερο μπροστά ....να διπλασιάσει τα τέρματα του , με τον Θόδωρο Αλμανίδη στο 39΄ενώ έχασε ευκαιρίες ακόμη για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ...ωστόσο το 0-2 ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου...

Στην επανάληψη , η είσοδος των Ζεκερίδη , Παπαζώτου και Τουμαντζίδη έδωσε περισσότερο ''αέρα'' στους γηπεδούχους που ισοφάρισαν το σκορ μέσα σε δύο λεπτά (74'-76΄) με τους Μπαμπασαλί και Τουμαντζίδη Α. ενώ ο Παπαδόπουλος Ν. απείλησε ''δις'' στο μεσοδιάστημα !

Οι φιλοξενούμενοι παρ'όλη την ''ψυχρολουσία'' απο την ισοφάριση βγήκαν μπροστά και είχαν δοκάρι στο 83΄με τον Τάσο Παναγιώτου σε φάουλ ....με το 2-2 να μένει μέχρι το τέλος !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :

Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...