ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Γ.Σ. Προσοτσάνης - Μακεδονικός Αλιστράτης 2-0 : δυσκολεύτηκαν ...αλλά ''λύγισαν'' τους μαχητικούς ''πράσινους'' οι γηπεδούχοι!

 Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Γ.Σ. Προσοτσάνης που επικράτησε με σκορ 2-0 επί του Μακεδονικού Αλιστράτης στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας ...

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους 50 βαθμούς και παρέμειναν στο ''κυνήγι'' της Δόξας Βώλακα ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''πράσινοι'' του Στράτου Κονταξή που επέστρεψε ως αντίπαλος σε ένα αγαπημένο του γήπεδο ...για ένα ακόμη παιχνίδι απέναντι σε ανώτερο βαθμολογικά αντίπαλο απο τις πρώτες θέσεις έδειξαν χαρακτήρα και μαχητικότητα φθάνοντας στο τελευταίο τέταρτο για να ''λυγίσουν'' ....

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγώνα ήταν οι φιλοξενούμενοι και μάλιστα βρέθηκαν δύο φορές κοντά στο γκολ με τον Μανώλη Κοκοτσάκη στο πρώτο δεκάλεπτο!

Η Προσοτσάνη απάντησε στις ευκαιρίες της Αλιστράτης στο πρώτο μέρος με Γουνατίδη και Τόπι και βλέποντας την αξιόμαχη ομάδα της Αλιστράτης να απειλεί ήδη στο ημίχρονο  είχε πραγματοποιήσει τρεις αλλαγές !

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν πίεση...γραμμές και ρυθμό και έφθασαν στο γκολ με τον Τσακμακίδη Κ. στο 74΄(1-0) αν και ένα δεκάλεπτο νωρίτερα η Αλιστράτη (64΄) είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Γιάντσιου Π. ενώ στην επαναφορά ο Καγγελίδης είπε ΟΧΙ στον Θεοφανίδη !!!

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του σκορ (83΄) ο Τόπι με πλασέ ''κλείδωσε'' την επικράτηση της Προσοτσάνης μετά το άστοχο διώξιμο του Χατζηπουργάνη Δ. !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :




Χριστός Ανέστη ! Υγεία και ευλογία σε όλο τον κόσμο...

  Χριστός Ανέστη! Η ΟRAGIASPOR-DRAMAS εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία , δυναμη και αγάπη !