ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Α.Ε. Αμπελοκήπων - Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου 1-3 : νίκη επιβίωσης για τους ''Ακρίτες'' !

 Επιστροφή στις νίκες (μετά απο τέσσερις συνεχόμενες ήττες) για τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου που επικράτησε με σκορ 1-3 στο γήπεδο Κραχτίδη επί της τοπικής Α.Ε. Αμπελοκήπων , στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''Ακρίτες'' έφθασαν τους 23 βαθμούς και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' που έχουν πετύχει εδώ και καιρό τον στόχο της παραμονής πλέον προετοιμάζονται για τα ημιτελικά του Κυπέλλου!


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...οι φιλοξενούμενοι μπήκαν απο την αρχή δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να πάρουν κάτι θετικό απο αυτό και άνοιξαν το σκορ λίγο πριν το ημίχρονο με τον Τολμαϊδη (0-1)...στο 41' !

Με την αρχή της επανάληψης ο Τσερκέζος (50΄) έφερε το ματς στα ίσα ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με δύο ακόμα γκολ στο τελευταίο τέταρτο (75΄Σωτηρόπουλος , 90΄Σέγκος Α.) κατέκτησαν μια πολύτιμη νίκη!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :





HANDBALL PREMIER : το πρόγραμμα των play-offs ! Ποιες ημερομηνίες αγωνίζεται η Δράμα'86 κόντρα στον Ολυμπιακό

 Aνακοινώθηκε απο την ΟΧΕ το πρόγραμμα των αγώνων play-offs στο πρωτάθλημα της handball premier που αρχίζει αυτό το σαββατοκύριακο! Βέβαια σ...