ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Α.Ε. Καλής Βρύσης - Δόξα Πετρούσας 1-2 : νίκη με ανατροπή στο φινάλε για τους ''Μαυραετούς'' !

 Ολοκληρώνουμε την αναλυτική παρουσίαση των επτά αναμετρήσεων στην 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας (έστω και λίγο καθυστερημένα απο τα καθιερωμένα ...λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) με τον αγώνα που διεξήχθη στο Μενοίκιο Όριος ανάμεσα στην τοπική Α.Ε. Καλής Βρύσης και την Δόξα Πετρούσας που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 1-2 !

Έτσι οι ''Μαυραετοί'' ανέβηκαν στους 29 βαθμούς και βρίσκονται στην 9η θέση ανατρέποντας το αποτέλεσμα παίζοντας για περίπου μια ώρα με παίκτη λιγότερο ...ενώ οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα εντούτοις...για τρίτη φορά την φετινή περίοδο χάνουν παιχνίδι εντός έδρας στις καθυστερήσεις !


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα και σε ένα πρώτο μέρος που κύλησε χωρίς την μεγάλη ευκαιρία , αυτό που ξεχώρισε ήταν το πέναλτι που κέρδισε ο Βασίλης Αβράμης απο τον τερματοφύλακα Χαραλαμπίδη ( ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα διότι απέτρεψε αντίπαλο σε προφανή θέση για γκολ) και μετέτρεψε σε γκολ ο Κουμπάκης στο 41ο λεπτό (1-0) το οποίο και ήταν σκορ ημιχρόνου...

Στην επανάληψη η Καλή Βρύση ανέβασε ρυθμό και βρήκε την ισοφάριση με τον Μιχαλάκη στο 67' (1-1) ενώ στις καθυστερήσεις ο Καλλέργης ολοκλήρωσε την ανατροπή με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά (1-2) δίνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην Πετρούσα !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



ΕΠΣ Δράμας : πρωταθλητής Κ14 ο Αίαντας Δράμας!

 Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 18/5 η αγωνιστική περιόδος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας και μετά την Δόξα Πετρούσας πο...