ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Μεγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου - Δόξα Πετρούσας 1-1 : ευ(Χ)αριστημένοι αμφότεροι !

 (Χ)ωρίς νικητή έληξε το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Μεγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου και Δόξα Πετρούσας (1-1) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι μεν ''κυανόλευκοι'' έφθασαν τους 35 βαθμούς και παρέμειναν στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''Μαυραετοί'' έφθασαν τους 31 βαθμούς και βρίσκονται στην 10η θέση....


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...και με τις δύο ομάδες να έχουν απο ένα ημίχρονο κατοχής και ευκαιριών , οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου μάλιστα άνοιξαν και το σκορ με τον Τανούσι στο 37΄(1-0) αποτέλεσμα το οποίο διατηρήθηκε μέχρι την ανάπαυλα ωστόσο σε αυτήν πήγαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Καλαϊδόπουλου που αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς!

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι και με δεδομένο την αριθμητική υπεροχή βγήκαν μπροστά ...ανέβασαν ρυθμό και γραμμές χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες και έτσι έφθασαν στην ισοφάριση στο 67΄με τον Τζάρτζαλο!

Μετά την ισοφάριση ο Ξηροπόταμος έχασε και δεύτερο παίκτη μένοντας με εννέα παίκτες απο το 75΄και μετά όταν ο Τανούσι αντίκρυσε την 2η κίτρινη κάρτα για ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα !

Η Πετρούσα πίεσε ακόμα περισσότερο ωστόσο οι γηπεδούχοι άντεξαν μέχρι την λήξη (1-1) με την ισοπαλία να ''σφραγίζει'' τις προσπάθειες των δύο ομάδων....

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :










''Θλίψη'' στο δραμινό μπάσκετ ! ''Έφυγε'' η ''ψυχή'' του ΚΑΟΔ....Αριστείδης Ιωαννίδης !

 Θλίψη προκάλεσε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η είδηση του αδόκητου χαμού του Αριστείδη Ιωαννίδη σε ηλικία μόλις 60 ετών.... Ο ''Αρ...