ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Απόλλων Νεροφράκτη - Άρης Φωτολίβους 1-1 : (Χ)ορταστική ''μοιρασιά'' ! (vid)

 (Χ)ωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση μεταξύ Απόλλωνα Νεροφράκτη και Άρη Φωτολίβους (1-1) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play-offs στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους έξι βαθμούς και μετά απο δύο σερί ήττες πήραν βαθμό ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' ανέβηκαν στους εννιά βαθμούς και ''μοιράζονται'' με τους Σιταγρούς την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ..


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν τρεις πολύ καλές στιγμές με τους Μανίτσα (6΄) , Γιουσούφ Ογλού (9΄) και Λεϊλόγλου (11΄) ωστόσο ο Πουλας βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα...

Οι ''κιτρινόμαυροι'' αφού πέρασε το πρώτο τέταρτο ανέβασαν σιγά σιγά ρυθμό και το σουτ του Ευσταθιάδη στο 16' έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του Απόλλωνα !

Στο 33΄τα ''καναρίνια'' άνοιξαν το σκορ (0-1) σε μια ''περιπετειώδη''  φάση ...όταν ο Ευσταθιάδης εκτέλεσε το κόρνερ ....ο Μυτσκίδης πήρε την κεφαλιά ...ο Λουλούδης απέκρουσε η μπάλα επέστρεψε στον Τασσάκη που σουταρε πάνω στα σώματα ....νέο σουτ του Γιαριτζίδη και τελικός αποδέκτης ο Ρουμελιώτης που με σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!!

Νέα απειλή για τους φιλοξενούμενους λίγα λεπτά (38΄) αργότερα με το σουτ του Ρουμελιώτη να διώχνει ο Λουλούδης και στην επαναφορά το σουτ να βρίσκει το δοκάρι!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 44΄ωστόσο μετά απο κόρνερ του Αραμπατζή ο Λεϊλόγλου έκανε την προβολή αλλά η μπάλα έφυγε λίγο αουτ...με το 0-1 να παραμένει ως σκορ ημιχρόνου...

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν ...

Στο 52΄ο Λεϊλόγλου σουτάρει ο Πουλας διώχνει...

Στο 54΄σουτ του Νεβεσκιώτη πάνω στην γραμμή θα διώξουν οι αμυντικοί ...

Στο 80΄οι γηπεδούχοι θα μείνουν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής για εξύβριση του Ηλιάδη ...

Στο 84΄ο Νεβεσκιώτης δεν θα μπορέσει απο κοντά να σκοράρει....

...και στο 88΄μετά απο φαουλ του Παπαδόπουλου και ''σπάσιμο'' του Σαρόγλου στον Λειλόγλου οι γηπεδούχοι θα φέρουν το ματς στα ίσα (1-1) που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ !

Διαιτητής : Χασιώτης Ε. (Σκριτζόβαλης Β. - Δημητριάδου Γ.) 


Απόλλων Νεροφράκτη ( Τάσος Καπαντζάκης) : 
Λουλούδης , Ηλιάδης , Στεφανίδης (48΄Σαρόγλου) , Πολυτίδης , Γιουσούφ Ογλου (87΄Μπεζάτι) , Αραμπατζής , Σουλα (87΄Παπαδόπουλος Γ.) , Λεϊλόγλου , Λομίτζε (90΄Κοκολιός) , Μανίτσας , Τσάρτσιου (48΄Παπαδόπουλος Γ.) 

Αρης Φωτολίβους (Γιάννης Όμπασης) : 
Πουλας , Τασσάκης , Λέκοβιτς , Παρασκεύας , Γιαριτζίδης , Μυτσκίδης , Σεραφειμίδης (77΄Ζορμπίδης) , Γκουζής , Ρουμελιώτης , Ευσταθιάδης (39΄Νεβεσκιώτης) , Παπαδόπουλος Β. 

Στο παρακάτω video (μέσα απο την Στάρ Β. Ελλάδος) δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.



''Θλίψη'' στο δραμινό μπάσκετ ! ''Έφυγε'' η ''ψυχή'' του ΚΑΟΔ....Αριστείδης Ιωαννίδης !

 Θλίψη προκάλεσε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η είδηση του αδόκητου χαμού του Αριστείδη Ιωαννίδη σε ηλικία μόλις 60 ετών.... Ο ''Αρ...