ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Ορφέας Χωριστής - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 1-0 : νίκησε ....μείωσε την απόσταση απο την κορυφή και ελπίζει!

 Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Ορφέα Χωριστής που επικράτησε με σκορ 1-0 επί του ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''κυανόλευκοι'' έφθασαν τους 48 βαθμούς και μείωσαν κατ'ελάχιστο την απόσταση απο την κορυφή και την πρωτοπόρο πλέον Προσοτσάνη στους πέντε βαθμούς την οποία και αντιμετωπίζουν και εκτός έδρας την ερχόμενη Μεγάλη Τετάρτη και  ''παίζουν τα ρέστα τους'' για να βάλουν φωτιά στο πρωτάθλημα σε περίπτωση νίκης ή να τεθούν οριστικά εκτός τίτλου σε περίπτωση ήττας !

Απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' που είχαν πολύ καλή παρουσία παρέμειναν στους 39 βαθμούς και την 4η θέση!


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...οι ''κιτρινόμαυροι'' μπήκαν καλύτερα έχοντας την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως την μεγάλη ευκαιρία ...

Στο ημίωρο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο  43΄ο Αμανατίδης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ...και έτσι πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης !

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την ελαφρά υπεροχή των κινήσεων χωρίς όμως να μπορέσουν να φέρουν το ματς στα ίσα και έτσι το 1-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα '' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :

Ευχαριστούμε θερμά 
την καλή φίλη Ελένη Ευστρατίδου
 για το φωτογραφικό υλικό.

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ''ταυτότητα'' της 4ης αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογίες

 Με την 4η αγωνιστική (την 2η στον 4ο όμιλο) συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης , το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μετα...